Ilona

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Heta pentuna!

Elokuu 2010
Jokin aika sitten sain käsiini kuvia Hetan pentuajoilta. Voi että se on ollut silloin jo suloinen. Olemme pitäneet yhteyttä Hetan entisen omistajan kanssa, ja olen kertoillut kuulumisiamme sähköpostein ja tekstiviestein. Taannoin sitten kysyin, että sattuisiko Hetusta olemaan pentukuvia ja jos on, niin olisi hauska nähdä minkälainen rääppöö Hetsku on penikkana ollut ja noh.. Pienihän se! Ei kissinpoikaa paljoakaan suurempi ;)
Eräänä päivänä postilootaan kolahti kirjekuori, josta löytyi kuvia Hetusta pentuna, steriloinnista toipumisesta sekä pari kuvaa viime talvelta. Ihana Jussi-paita neitokaisella päällään! :)
Skannasin kuvat koneelle (kun vihdoinkin siinä onnistuin, kiitos W:n!) ja ajattelin nyt näyttää teillekin muutaman kuvista. Kuvat on siis ottanut Hetan edellinen omistaja, Niina. Kiitos paljon! :)
Parissa kuvassa esiintyvä Vilma on Hetan edellisessä kodissa vaikuttava koiruus :)

Elokuu 2010 (ikää noin 8-10vkoa)

Talvi 2011-2012
Toipilas (sterkkaus, talvi 2011-2012)


Heta & Vilma (karhukoira/collie -mix)

Täytyisi tässä joku päivä mennä kyllä käymään Hetun kanssa kyläilemässä Niinan luona. Monesti olen sitä jo miettinyt, mutta aina on tullut jotain, ettei sitten olekaan päässyt lähtemään. Toivottavasti vierailu olisi mahdollista ennen vuodenvaihdetta. Toki senkin jälkeen varmasti käydään moikkailemassa, mutta on sitä jo niin kauan meinattu, että pakko se on ennen vuotta 2013 treffata! >:)

1 kommentti:

  1. http://deliafifi.blogspot.fi/2012/11/muistettu.html Haaste :)

    VastaaPoista