Ilona

lauantai 24. elokuuta 2013

Pentukavereita!

Aamupäiväisen mätsäröinnin jälkeen Frini ehti lepäillä parin tunnin ajan, kunnes lähdettiin kohti Seinäjokea, jossa oltiin sovittu näkevämme kaverini Heli ja hänen labradorinnoutajapentunsa Säde (Howi-Tazzun Q-Säde).
Kierrettiin ensin pieni lenkki Seinäjoen keskustassa ja eipä muuten tullut ainuttakaan koiraa vastaan, että olisi voinut harjoitella ohituksia. Sen sijaan vastaan tuli muita lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä, hölkkääjiä jne.. Hyvin mentiin kaikkien ohitse.
Seuraavaksi suunnattiin koirapuistolle, jossa ei isojen puolella ollut muita, joten pennut saivat rellestää rauhassa keskenään. Pienten koirien puolella taisi olla chihuahua-miitti, sen verran monta chihua oli puistoon yhtäaikaa "eksynyt" :)
Istuskeltiin puistossa ehkä vartin verran, kunnes saatiin idea mennä Kyrkösjärven rannalle kokeilemaan mitä pennut tuumaa vedestä. Tai no se tiedettiin, että Säde menee veteen heti kuin vain mahdollista. Jotenkin arvelin, että Frini ei veteen mielellään mene ja niinhän se olikin. Frini tyytyi vain vähän huitomaan vettä etutassuillaan sekä juomaan. Ehkä ensi kesänä sekin jo ui! :') Aikomuksenamme oli ottaa pennuista yhteiskuva laiturinnokassa, mutta siihen tuli sitten ihmisiä niin suunnitelma muuttui. Huomattiin pieni kallioinen kohta rannassa ja mentiin sinne. Kuvan ottaminen olikin taas helpommin sanottu kuin tehty, mutta kyllähän niistä sitten lopulta muutama ihan kiva kuva saatiin napattua :)


 

Illalla kun päästiin kotiin, tuli vielä toinen kaverini, Jonna, piipahtamaan meillä welsh corgi pembroke -pentunsa, Seitan, kanssa. Jestas mikä huvittava korvaeläin Seita olikaan! Tempperamenttinen tapaus ainakin. Miten se Jonna sanoikaan, että "iso ego korvaa puuttuvat jalat" :'D Harmi kun illasta oli jo niin hämärää, ettei saanut pentujen juoksuspurteista minkäänlaisia kuvia. Frini juoksi edellä isoa ympyrää ja Seita kipitti perässä oikoen mutkat suoriksi! Huvittavaa katseltavaa :D
Oli tosi mukava nähdä Heliä ja Jonnaa pitkästä aikaa, täytyis useemmin (mahdollisuuksien mukaan) rehvata koiruuksien kanssa! :)
"Kukas sinä olet?"
Frini: "Ai mitä? EN oo kaivanu kuoppia maahan,
tuo kääpiö se oli!"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti