Ilona

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Agia Agia!


Kuten jo edellisessä postauksessa totesin, niin tänään meillä tosiaan alkoi taas parin kuukauden tauon jälkeen ohjatut agilitytreenit! Oli tosi kivaa tauon jälkeen päästä treenaamaan! Kouluttajanamme on parilla ensimmäisellä kerralla Kirsi Korpi.

Hyvin oli puikkiksella kontaktit mielessä ja siellä korvien välissä oli jotkut herneet osuneet kohdalleen tämän parin kuukauden tauon aikana, kun osas jopa itekseen hidastaa A-esteen alastulolle, otti kontaktin hienosti ja vasta luvan kanssa lähti siitä liikkeelle. Aiemmin on meinannut tulla kauhealla ryminällä A-esteen alas ja oon joutunut remmin kanssa sitä hidastella.
 

Tehtiin pari erilaista ratapätkää (kuva yllä) ja niilläkin Frini meni vauhdilla ja seurasi hyvin ohjausta; meni sinne minne näytin - ja minähän välillä näytin myös ihan väärään suuntaankin. Lähdössä odotti valppaana, mutta kuitenkin rennosti täpisemättä. Saatiin kehujakin tuosta meidän tavasta lähteä liikkeelle, koska se on koiralle selkeä; jätän siis koiran istumaan lähtöön, kävelen itse jonkin matkan päähän, pysähdyn, sanon "tule" ja vasta sitten lähden itsekin liikkeelle.

Ensin tehtiin kuvassa mustin numeroin merkittyä rataa. Eka toisto tehtiin Frinin kanssa viidennelle esteelle saakka, vähän katsoin, että miten menee; meni hyvin, joten otettiin kuudeskin este mukaan ja valssailtiin. Tartten edelleen harjoitusta valssiin, mutta eipä tuo tanssiminen koskaan ookaan ollut mun vahvinta osaamista ;p Sulut numeroiden ympärillä tarkoittaa sitä, että tehtiin niitä Frinin kanssa erikseen, ei vielä rataan yhdistettynä. Kontaktit meni hyvin, kuten jo tuolla aiemmin kerroinkin.

Sinisin numeroin merkittyä rataa tehtiin pienen tauon jälkeen. Jätin targetin keppien loppupäähän ja aloitettiin hyppyesteeltä, oli pakko kokeilla - no eihän se sujunut, vaan neiti meinasi, että miksi noita keppejä nyt pujottelemaan, kun herkut voi saada täältä sivustakin juoksemalla! Vaan eipä saanut, kun kouluttajamme oli niitä siellä vartioimassa. Otettiin sitten vain pelkät kepit kummaltakin ohjauspuolelta ja se meni hyvin. Kepeissä oli ohjurit "koristeena", niitä ei laitettu keppeihin kiinni ja hyvin pujotteli. Neiti ei oo niin rämäpää, että pyrkisi ohjureiden läpi :p
A-estekin suoritettiin yksittäisenä ja samoin kuten aiemminkin. Sen jälkeen jätin koiran odottamaan ja lähdettiin suorittamaan rataa. Meni ihan hyvin, kunnes putken jälkeen kartturi ajoi ulos kartalta :D Meinasin juosta päin estettä ja sitten meni pasmat sekaisin. Otettiin uudestaan ja sitten meni vähän paremmin, mutta meinasin kyllä taas törmätä samaan esteeseen.. Saatiin kuitenkin rata suoritettua loppuun saakka ilman kompastumisia :D

Viikon päästä taas uudelleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti