Ilona

lauantai 1. marraskuuta 2014

Maneesimätsärit



Oltiin tänään Frinin kanssa näyttäytymässä Kurikan 4H-yhdistyksen järjestämässä mätsärissä, jotka järjestettiin maneesissa ja isot koirat tuomaroi Heljä Keski-Lusa. Isoihin oli ilmoitettu hieman yli parikymmentä koiraa.

Friniä vastassa oli belgianpaimenkoira Riku, joka oli tuttu mm. helmikuun Peräseinäjoen mätsäristä, missä Frini ja tämä Riku olivat "Kalajärven Prinsessa & Prinssi" :')
Frini esiintyi hienosti; antoi käpälöidä ja katsoa hampaat ongelmitta ja seisoi kärsivällisesti paikoillaan. Ravasikin omaan silmään moitteetta. Myös Riku meni hienosti - Frinille kuitenkin punainen nauha. Punaisten kehässä oli paljon hyvin esiintyviä koiria, varmasti oli tuomarilla vaikea valinta(?) :') Meidät käteltiin kiitokseksi osallistumisesta, joten tällä kerralla tulos oli siis PUN-. Olen kuitenkin taas erittäin tyytyväinen flikan esiintymiseen! ♥
Tiia & Ärri-bouvier olivat upeasti isojen punaisten ykkösiä ja lopulta koko mätsärin kakkosia, onnea! Onnea myös Lumia-husky & Linda PUN3 -sijasta :)

Huomenna olisi mätsärit Ilmajoella (Huissilla). Vielä hieman mietinnässä lähdetäänkö sinne, ja jos lähdetään, niin millä kokoonpanolla - kummanko otan mukaan, Hetan vai Frinin, vaiko kummatkin.. Saa nähdä.


Nähtiin muuten viime torstaina (30.10.2014) 7kk:n ikäinen Rommi, jonka toinen vanhempi on puhdasrotuinen pk collie ja toisessa vanhemmassa on ainakin pk collieta ja englanninspringerspanielia. Ihanan energinen ja mukavanoloinen tapaus. Frini ja Rommi löysivät yhteisen sävelen ja saivat aikaan pienet painit ja kyllä siinä "vähän" rallattiin menemäänkin TÄYSIÄ. Frini pinkoi lujaa edellä ja Rommi yritti pysyä perässä :') Täytyy kyllä nähdä Frinin kanssa Rommi-poika uudestaankin, niin hyvin niillä synkkasi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti