Ilona

tiistai 9. kesäkuuta 2015

PetNetStoren kesäpaketti + Frinin keppitreeni


Saatiin jo jokin aika sitten PetNetStorelta kesäinen tuotepaketti testaukseen, mutta vasta nyt päästiin testaamaan osaa saamistamme tuotteista. Vielä jatkossakin siis tulee testipäivityksiä, jahka ensin testaillaan niitä kunnolla. PetNetStorelle suuret kiitokset superkivasta paketista, karvaväki on tykännyt!

Paketin sisältö oli seuraavanlainen:


"Joko lähetään testaamaan?"
Tänään testailtiin herkkuja sekä Water Fun - Kelluvaa Frisbeetä. Apuna testaamassa oli Jäynä-bokseri sekä x-rotuinen Rommi.
PetNetStoren sivuilla lelusta kerrotaan näin:
"
Kelluvat Water Fun -lelut on valmistettu joustavasta ja pehmeästä TPR-kumista. Lelut kestävät puremista ja ne on helppo puhdistaa. Korkea pomppu -ominaisuus. Frisbeen halkaisija n. 20 cm. Kesän vesileikkien ehdoton suosikki!"

Lelu todellakin kestää puremista ja repimistä; Jäynä ja Rommi testasivat tämän moneen kertaan. Heittäessä lelu lensi sopivan kauas rannasta, lelu kelluu ja koirien on helppo noutaa se vedestä. Omat koirani tosin eivät tästä noutoleikistä innostuneet, mutta Jäynä ja Rommi niidenkin edestä - vesipetoja kun ovat ;D
Jäynällä tosin oli jäynät mielessä, ja se päätti haudata lelun rantaveden pohjahiekkaan. Alkuun lelu kellui hyvin, mutta Jäynän mielestä oli parempi, että se pysyi upoksissa; pienestä ilmareiästä meni lelun sisälle vettä, eikä se sitten enää noussutkaan pintaan :D Lelu saatiin kuitenkin takaisin rannalle ja on tallessa ja ehjä, veden sai helposti puristettua ulos lelusta - en usko, että lelu olisi muuten noin helposti jäänyt pohjaan, mutta herra bokseri sen sinne oikein kaivoi ja tamppasi, joten en yhtään ihmettele :'D
Jokatapauksessa, hyvä ja kestävä lelu - koiratkin selkeästi tykkäsivät! Lyhyen videopätkän testauksesta näet TÄÄLTÄ.

Pakko vielä linkittää myös TOINEN VIDEO, missä tallustellaan takaisin autoa kohti. Tämä ranta missä käymme, sijaitsee ampumaradan läheisyydessä, joten pauke on joskus aika mieletön - vaan tuleepahan koirille siedätystä vaikkei nuo tuosta ammuskelusta ole koskaan piitanneet..


Herkuista kaikki testauksessa; meillä tykättiin paljon - joskin etenkin Frini on erittäin ahne ja syö vaikka mitä. Heta on joskus vähän nirsompi, mutta kaikki herkut sillekin kyllä kelpaa oikeastaan aina.

Pakastekuivatuista herkuista PetNetStoren sivuilla sanotaan näin:
"Hau-Hau Champion Pakastekuivatut herkut -tuotesarjasta löydät maistuvan lihaisat, tuttuun tapaan vehnättömät ja väri- ja säilöntäaineettomat herkkupalat koirallesi! Luonnolliset ja ravitsevat herkut ovat pakastekuivaamisen ansiosta säilyttäneet arominsa ja tärkeimmät ravintoaineensa 100 %:sesti! Hapettomassa tilassa tapahtuvan pakastekuivauksen ansiosta tuotteet ovat ravintorikkaampia kuin kuumentamalla valmistetut, joista häviää hyödyllisiä ainesosia kuumentamisen aikana. Herkut sopivat kaikenkokoisille koirille herkutteluun, aktivointiin ja koulutuksen tueksi. Suositeltava päivittäinen annos on 2-10 herkkupalaa päivässä koiran koosta riippuen. Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Säilytä avattu pussi suljettuna huoneenlämmössä.
Maistuvat herkut ovat saatavana 30 g pusseissa - viidessä eri maussa.
Kala-porkkana Sisältää 90 % kalaa ja 10 % porkkanaa. Proteiini 69 %, rasva 6,8 %, kosteus 5 %, hehkutusjäännös 3 %, kuitu 0,2 %."

Plussaa erityisesti siitä, että herkut ovat vehnättömiä sekä väri- ja säilöntäaineettomia. Omaan makuun herkkupalat on vähän turhan suuria, koska käytän herkkuja vain lähinnä koulutuksen yhteydessä. Pilkkoessa pienemmäksi menevät herkästi murusiksi. Muutoin oikein loistava herkku, sillä koirille maistuu. Näistä ei myöskään tule sormet tahmaisiksi.


Herkkulihapullista PetNetStoren sivuilla lukee näin:
"Herkkulihapullat ovat sopivan kokoisia suupaloja sellaisenaan isommille koirille, mutta myös helposti murennettavissa pienempäänkin suuhun sopivaksi. Uudelleen suljettava pakkaus.
HHC Herkkulihapullat on aidosta naudanlihasta valmistettu perinteikäs lihapullaherkku, jossa sopivankokoiset annospalat täydentävät makunautinnon. Lihapullat eivät sisällä luuta, sisäelimiä tai eläinperäisiä sivutuotteita ja lihan ylimääräinen rasva on poistettu.
Koostumus: naudanliha, kanajauho, bataatti, peruna, glyseriini, tali, savuaromi, naudanlihan aromi, valkosipulijauhe, glyseriinimonostearaatti, rosmariiniuute, suola, sitruunahappo, natriumerytorbaatti, kaliumsorbaatti, tokoferolit, omega-3.
Ravintoaineet: Proteiini 8,0%, rasva 15,0%, kuitu 0,6%, kosteus 14,0%, hehkutusjäännös 2,5%"

Nämäkin maistuivat koirille paremmin kuin hyvin. Eivät olisi edes malttaneet odottaa, että saan pussin auki! Omasta mielestä nämäkin herkkupalat olivat vähän turhan suuria koulutusnameiksi ja pilkkoessa murenivat ikävästi. Pääasia kuitenkin, jotta koirat tykkää!


Ankkafileestä PetNetStoren sivuilla kerrotaan näin:
"Runsaasti lihaa - koirien suosikki! Kaikki ainesosat ovat 100 %:sesti luontaisia, tuotteet eivät myöskään sisällä vehnää eivätkä lisä- tai säilöntäaineita. Ankkafilee on mehukasta ankan rintafileetä! 
Ravintosisältö: Proteiini 52 %, rasva 3 %, kosteus 23 %, hehkutusjäännös 2,5 %, kuitu 1,5 %."

Maistuvuus - check! Plussaa vehnättömyydestä sekä lisä- ja säilöntäaineettomuudesta. Kokonaisinahan nämäkin olisivat ihan turhan suuria, mutta näitä oli helppo saksia pienemmäksi! Pysyivät kasassa eivätkä murentuneet lainkaan - sai saksittua juuri sen kokoisia paloja kuin itse tahtoi. Näistä kolmesta eri herkkuvaihtoehdosta tämä oli oma ehdoton suosikki!


Ennen tuotetestailuja käytiin Frinin kanssa aamupäivästä kentällä treenaamassa agilityä. Tai no, keppejä lähinnä. Laitoin verkot keppien viereen - en pujottanut niitä keppeihin vaan lähinnä ne vaan olivat siinä; jos Frini olisi halunnut, se olisi päässyt niistä läpi ihan vaan tökkäämällä verkon kumoon, mutta ei, hienosti se pujotteli. Otettiin pari ekaa toistoa niin, että verkot oli ihan 'kiinni' kepeissä. Sen jälkeen siirsin keskimmäistä verkkoa hivenen kauemmas ja taas pujoteltiin hyvin. Lähetin kepeille kummaltakin ohjauspuolelta ja vähän joka suunnasta. Verkkojen ollessa paikoillaan, Frini on ainakin hoksannut hyvin, että mitä "kepit"-käsky tarkoittaa eikä sillä ole aikomustakaan juosta keppien ohitse hakemaan palkkaa targetilta. Tuskin se kuitenkaan osaisi pujotella, jos verkot yhtäkkiä poistettaisiin, joten poistellaan niitä vähitellen ;D Hiljaa hyvä tulee - ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti