Ilona

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tiistain omatoimitreenit

Kuva otettu 6.6.2014
Käväistiin kentällä tekemässä pienet aksatreenit Frinin ja Hetan kanssa. Seuranamme Wilma kera beussi-Patronin ja suomenlapinkoira-Vennen. Treeni ei ainakaan ollut häiriötön, sillä joka puolella kenttää oli paljon lapsia pelaamassa jalkapalloa ja pesäpalloa.. Alkuun Frini otti häiriötä ohi pyöräilevistä lapsista, mutta aika äkkiä alkoi keskittymään siihen mitä tehtiin.

Treenattiin pientä ja helppoa, neljän esteen, ratapätkää. Hyppy, mutkaputki, hyppy ja hyppy. Ja sama toisinpäin. Rimakorkeus 55cm.
Ensin mentiin hyppy-putki-hyppy-hyppy -järjestyksessä. Parilla kerralla lähetettyäni Frinin putkeen juoksin nopsaa sen edelle ja vaihdoin ohjauspuolta koiran ollessa vielä putkessa - onko tämä ohjaus sitten sokkari? Jokatapauksessa, Frini ei hämmentynyt vaan jatkoi radan hienosti loppuun saakka.

Rengasta taas muutamat toistot, joista ensimmäisellä Frini alitti renkaan.. Tällä kertaa ei ollut targetilla palkkaa. Uusi yritys ja onnistui. Kummaltakin ohjauspuolelta parit onnistuneet toistot ja se oli siinä tältä erää :) Pieni videopätkä treenistä alla:


Heta teki mutkaputkea, kivasti se jo sinne sujahtaa. Ei tosin kovin kaukaa vielä, mutta ehkä sillä jo pieni haju alkaa hommasta olla. Puomiakin Heta meni kaksi kertaa, itse varmistin vierellä koko ajan, ettei päätäkin loikata alas, mutta eipä sillä sellaista aikomusta edes missään vaiheessa ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti