Ilona

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ulapalla tuuloo

Ehdittiin aamusta käydä Seinäjoella Frinin kanssa hakemassa Vauhti-Raksun autolta pari pötköä lihaa. Mulla oli viiden euron lahjakortti ja tuli se nyt sitten käytettyä - otin vain tosiaan pari pötköä, koska enemmälle ei ollut tarvetta tällä hetkellä.
Lihojen noutamisen jälkeen tehtiin pieni lenkki Seinäjoen keskustassa - pirun hyvää treeniä lassielle, joka on tällä hetkellä kuin tynnyrissä kasvanut. Pyöräilijät on Frinille isoja mörköjä ja aluksi niille piti haukkua ihan hurjasti, kun ohitse viilettivät enkä ehtinyt valmistautua ohituksiin antamalla pyöräilijöille enemmän tilaa. Muutamat ohitukset mentiin aluksi siis haukkuen, mutta aika pian saatiin ohitukset sujumaan ilman turhia hötkyilyjä. Annettiin pyöräilijälle tilaa ja mentiin ohi. Oli hieno sää ja onnistuneita ohituksia tuli paljon. Loppulenkistä Frini ei edes noteerannut pyöräilijöitä niin suuresti, vähän vilkuili, mutta ohitti kuitenkin hihna löysällä pysyen.


Lenkkeilyn jälkeen päätin ajaa vielä Kyrkösjärven rantaan ja käydä vähän istuskelemassa laiturilla. Frini meni laiturille reippaasti edeltä vaikka se vähän heiluikin. Itse kun laiturille istuin, tuumasin, jotta tässähän tulee merisairaaksi, kun niin kovasti keikkui :D Hetken siinä istuskeltiin ja Frini harjoitteli samalla maahanmenoa. Pian jo pitikin lähteä kotiin, sillä mun piti alkaa valmistautumaan veljen vamistujaisjuhlia varten.
Kiva aamupäivä tuli kuitenkin vietettyä Frinin kanssa, laatuaikaa kahdestaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti