Ilona

perjantai 11. joulukuuta 2015

Agitreenit LAGU:n hallilla

Kuukauden tauon jälkeen päästiin vihdoin taas agilityn pariin, kun mentiin Frinin kanssa LAGU:n hallille treenaamaan. Seuranamme olivat Tiia ja Seela-briardi.
Kartturista (eli minusta) sen kyllä huomasi, ettei olla tehty agilityjuttuja hetkeen.. Olin nimittäin välillä ihan hukassa :D Frini kuitenkin teki töitä hienosti ja meni juuri sinne minne sen ohjasin. Rata näytti tältä:



Tehtiin ensin keppejä yksittäisenä, verkkoja apuna käyttäen. Muutama väli ilman verkkoa. Hyvä vauhti ja focus eteenpäin. Poistettiin yksi verkko ja alkoi jättää pujottelematta yhden välin.. Muutama yritys ja koirakin jo alkoi turhautumaan toistoihin "hauhau". Laitettiin sitten verkko takaisin, jotta saatiin se onnistunut suoritus ja siinä se. Jätettiin kepit siihen tältä erää.

Me ei koko rataa edes yritetty vaan pätkittiin suosista pariin osaan. Alku tuotti vaikeuksia; välistäveto ihan ok, muutaman kerran olin myöhässä ohjauksessa siinä kohtaa ja Frinillä meni käännös hivenen pitkäksi. Sitten kun tämä onnistui, olin myöhässä ohjaamassa takaakierrolle :D Jostain syystä olisin kovasti halunnut takaakierron jälkeen valssata vaikka oikeasti ei olisi tarvinnut, koska ratahan olisi jatkunut kepeille (jos siis sinne saakka oltaisiin rataa menty). Onnistuin sentään pari kertaa ohjaamaan oikeinkin :'D Putken jälkeen palkkasin. Välistävetoja pitäisi tosiaan muistaa treenailla enemmän sitten, kun taas päästään säännöllisemmin treenaamaan :)

Kepit jätettiin tosiaan väliin ja jatkettiin 7-hypyn takaakierrolta eteenpäin. Kontaktit Frini otti ihan hyvin ja renkaankin suoritti mainiosti! 9-hyppy meni vähän pitkäksi, joten kokeilin siihen vastakäännöstä; se toimi paremmin, mutta itse olin hieman myöhässä, joten meni vieläkin vähän liian pitkäksi. Treeniä, treeniä! \o/

Tiialle ja Seelalle kiitokset treeniseurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti