Ilona

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Pujottelukepit kotipihaan

Torstaina (17.12.) hain kaupasta aurausmerkkejä ja puutarhaverkkoa rakentaakseni isäni tuvan takapihalle pujottelukepit, jotta Frinin kanssa voitaisiin harjoitella talvenkin aikana edes vähän - silloin kun säät sallii. Tänään sitten isän avustuksella laitettiin aurausmerkit maahan pystyyn 60cm:n välein ja itse väkersin vielä tuosta puutarhaverkosta pienet avut pujotteluun. Kuusi verkkopätkää leikkasin eli en jokaiseen väliin verkkoa tehnyt, koska niitä ei tarvita.
Laitoin verkot paikoilleen ja muutaman kerran Frini jo pujottelikin. Alkuun vähän ihmetteli, että mitkäs nää on, mutta kun pari kertaa oli hämmästellen pujoteltu, kolmas kerta meni varsin rivakasti ja hyvällä rytmillä! Jätettiin siihen tältä erää. Seuraavan kerran päästäänkin pujottelemaan sitten joulunaikaan, kun saavutaan tänne takaisin :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin oli samalla tavalla aurauskepeistä kepit kesällä ja syksyn aikana. Tosin säästin ja leikkasin noi puoliks niin meni puolet vähemmän keppejä. Ongelmaks meillä muodostu vaan se että se kepittää niin nopeesti ettei nuo pysy pystyssä vaikka miten ne yrittäs rautanakgen avulla saada kunnolla kiinni maahan. Oli niistä onneks sen verran iloa että opittiin keppien idea. Ja neljällä kepillä treenataan edelleen kulmia. Nyt märällä nurmella tosin ei voi kun ettei tyyppi liukastu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan nyt ihan vaan pari kertaa kokeiltu ja ihan hyvin ovat pysyneet pystyssä vaikka Frinikin suhtkoht kivalla vauhdilla pujottelee. Kepit on noin 20cm maan sisässä. Joo, nyt on kyllä vähän ikävän märkää tuo nurmikko ja pitääkin katsoa, ettei pääse liukastelemaan..

      Poista