Ilona

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Messari 2015

Lähdettiin Minnan, Joken ja pk collie Willan kanssa ajamaan kohti Helsingin Messukeskusta lauantaita vasten yöllä klo 02.45! Enkä saanut juurikaan nukuttua ennen lähtöä, joten "samoilla silmillä" perjantaista lauantai-iltaan. Perillä oltiin hieman ennen kahdeksaa, vietiin auto parkkihalliin ja käveltiin pentukehälle, jotka alkoivat pyörimään heti yhdeksältä. Pk colliepentuja oli kehässä yhteensä vain seitsemän, joten kehä oli melko nopsaa ohi. Tuomarina toimi Maria Ebels-Heikens.

La 5.12.2015 Helsinki Winner:
PEK1 PN1 KP VSP-pentu Merry Moonray's Double The Drama "Vanu"
PEK2 KP Dark Dynasty's Ebony Empress "Taimi"
PEK3 Merry Moonray's Pump Up The Drama "Willa"
ROP-pentu Xolitary Sailor Di Cambiano

Onnea! :)

Pentukehän jälkeen kerättiin kamat kasaan ja siirryttiin messukeskuksen alakertaan aivan toiseen päähän hallia, jossa oli aikuisten pk collieiden kehät jo menossa. Tuomarina kehässä oli Susanne Nilsson. Siellä sitten istuskeltiin loppuun saakka; VSP Carnoustie's Double-O-Seven ja ROP Carnoustie's La Dolce Fiore. Onnea! Oli kiva nähdä tuttuja ja tutustua myös vähän uusiinkin ihmisiin! ^_^

Colliekehän jälkeen lähdin Sannan ja Marjan kanssa shoppailemaan. Tosin eipä sieltä juuri mitään käteen jäänyt - en ostanut nimittäin mitään. Pari pientä ilmaisnäytepussia raksuja, mittalusikka, HHC:n vuoden 2016 seinäkalenteri sekä juoksuvyö tarttui mukaan, kun ilmaiseksi sai :') Rahat säästyi siis, kun meillä nyt on oikeastaan kaikki mitä tarvitaan. Leluja kaapit pursuaa mätsärivoittojen takia, joten niitä en edes katsonut. Pantoja ja hihnoja riittää jne.. Ihan hippasen vaan meinas väsyttää siinä ryhmäkehiä katsellessa, olihan siihen mennessä jo oltu hereillä noin 24h.. Huh. Majapaikkaa kohti taidettiin lähteä siinä vähän ennen kahdeksaa ja perillä oltiin yhdeksän jälkeen. Lähdettiin vielä käymään kaupassa ja ulkoiluttamassa Sannan ja Marjan koirat. Sen jälkeen vielä kanatortillat naamariin ja katsottiin Putous, jonka jälkeen mentiin nukkumaan.


Sunnuntaiaamuna kello herättikin jo seitsemän aikaan; kamat kasaan, takki niskaan ja kohti juna-asemaa. Kyllä minä en varmasti yksinään osaisi tuolla Helsingissä seikkailla ja valita oikeita junia ja busseja.. :'D Puhumattakaan siitä, että mikä lippu pitää milloinkin ostaa ja mistä minne olen milloinkin menossa - täytyis tietää Pasilat, Pohjois-Haagat, Huopalahdet ja mitä näitä nyt on.. x) Onneksi oli Sanna ja Marja matkassa mukana, joten oli "hivenen" selkeämpää x)

Messarissa olimme paikalla joskus puoli yhdeksän paikkeilla. Ensimmäisenä suuntasin pk collieiden pentukehälle, jossa jo Minna Willan, Karita Vanun ja Pauliina Taimin kanssa olikin. Pauliina minua yritti vähän puhua menemään kehään, mutta en nyt tällä kertaa rohjennut. Kiitos vain luottamuksesta :D Toki siinä ennen kehien alkua vähän kokeilin mennä Taimin kanssa - hyvinhän se sujui, kunnes Taimi tajusi, että "hähää, voinhan minä tässä toisenkin kartturin aikana vähän maistella tätä näyttelyhihnaa" :'D Ihana Taimi - sillä on aina niin hauskaa kehässä ♥
Pk colliepentuja oli tänään kehässä vain viisi, joten kehät oli ohi vielä nopeampaa kuin eilen. Tuomarina oli Marianne Holm.


Su 6.12.2015 Voittaja:
PEK1 PN KP ROP-pentu Merry Moonray's Double The Drama "Vanu"
PEK2 KP Dark Dynasty's Ebony Empress "Taimi"
PEK3 Merry Moonray's Pump Up The Drama "Willa"
VSP-pentu Xolitary Sailor Di Cambiano
Onnea! :)

Tästä taas sitten siirryttiin aikuisten kehän reunalle seuraamaan arvostelua. Tuomarina Irina Poletaeva. Loppuun saakka seurattiin kehät; VSP Pahlex Make Me A Million ja ROP Kangasvuokon Mon Amie. Onnittelut! Niin ja hei, pakko vielä mainita, että kaverin huskynarttu oli hienosti KÄY ERI KÄK1 SA PN1 ROP CACIB! Onnea! :)
Puoli kahden paikkeilla lähdettiin ajelemaan kotia kohti ja pysähdyttiin vielä syömässä Tampereella Pirkkalan ABC:llä. Kotona olin puoli seitsemän aikaan. Kiitos vielä Minnalle ja Jokelle, kun pääsin teidän kyydissä ^_^ Kiitos myös Marjalle ja Sannalle seurasta ja yöpaikasta! Lisäksi kiitokset kaikille, joita tuli nähtyä ja joiden kanssa tuli höpöteltyä - oli kiva reissu! Ens vuonna sitten taas mahdollisesti uusiksi :)

Ja vielä ehtii toivottaa Hyvää itsenäisyyspäivää! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti