Ilona

tiistai 15. joulukuuta 2015

Kankaanpään agiepikset

Käytiin Frinin kanssa Kankaanpään agiepiksissä juoksemassa pari kertaa möllirata, jonka ihanneaika oli 60 sekuntia. Eka rata nollana ajalla 39,25s (-20,75s) ja toka rata myöskin nollana ajalla 35,84s (-24,16s)Voitettiin maximöllit ja oltiin koko mölliluokan (mini/medi/maxi) ainoat, jotka selvitti radan nollana läpi ^_^ Palkinnoksi saatiin pussi herkkuja, FitDogin Energy + Rehydrate juomajauhetta, Dentastix sekä neljä sitruunalakupötköä.

Eka rata meni ihan hyvin - mitä nyt Friniltä hieno pelastus kymppiputkella, kun itse ajauduin lähes putkensuun eteen, jolloin Frinillä olisi ollut täydet mahdollisuudet ohjautua väärään päähän putkea ;D Juoksi kuitenkin takaani putken oikeaan päähän ja matka jatkui. Alunperin ajattelin tekeväni takaaleikkauksen 12-putkelle, mutta tuosta äsken mainitusta hämäännyin sen verran, jotta kipitin hämmästyksissäni 11-hypyn ja puomin väliin. Kävi se noinkin, mutta hivenen pitkäksi vetäisi välin 12-putkesta 13-putkeen. Loppuosa radasta sujui kivasti.

Toisen kerran samalle radalle mentäessä Frini meinasi varastaa lähdössä, mutta pysähtyi kuitenkin itse, kun tajusi, etten ollut antanut vielä lähtölupaa. Palautin Frinin lähtöpaikalle ja nyt lähtö onnistui. Tämä rata meni paljon paremmin eikä siinä tainnut tulla mitään erikoisempia töppäilyjä.. Muistin tehdä 12-putkelle takaaleikkauksen ja nyt tuo 12-13-putkiväli oli selvästi lyhyempi ;) Loppupätkä radasta taas sujuvasti maaliin saakka :) Harmittaa kyllä, kun ei tullut videolle nämä radat. Etenkin tuo ekan radan aivopieru olisi ollut kiva nähdä videolta :D
Tuomarina toimi Henna Pöysti ja rata näytti tältä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti