Ilona

lauantai 27. helmikuuta 2016

Agiepiksissä Pietarsaaressa

Pitää olla pikkusen hullu.. Jos siis lähtee agiepiksiin, jonne ajomatkaa kertyy pari tuntia per suunta :D Onneksi mulla on myös kavereina vähän hulluja tyyppejä - Sanna lähti mukaan ihan vaan seuraksi. Kiitos! Niiiiin, mehän siis lähdettiin Pietarsaareen agiepiksiin ja juostiin Frinin kanssa kolme rataa; mölliluokassa hyppy-putkirata sekä agilityrata ja ensimmäistä kertaa osallistuttiin myös kisaavien luokkaan, jossa rata oli ykkösluokan tasoa. Tuomarina toimi Anders Virtanen.

Pieni jännitys oli päällä ennen ensimmäistä rataa (mölliluokan hyppy-putkirata), mutta sitten kun tuli meidän vuoro mennä Frinin kanssa radalle, jännitys kaikkosi ja yritin keskittyä vaan ohjaamaan koiraa. Rata sujui hienosti ja sen jälkeen oli tosi hyvä fiilis! Mölliluokassa eri kokoluokat kisasivat erikseen ja maxikokoisiin oltiin ilmoittauduttu ainoastaan me Frinin kanssa, joten sijoituttiin ykkösiksi nollatuloksella! Vaikka oltiinkin ainoat kokoluokassa, niin lämmitti se silti mieltä olla siellä ykkössijalla nollatuloksella ;) Videon tältä radalta löydät TÄÄLTÄ.


Noin puolentunnin kuluttua olikin jo meidän seuraavan radan vuoro (mölliluokan agilityrata). Tälle radalle mennessä ei jännittänyt kuin ihan pienesti - enemmänkin olin innoissani, kun päästiin taas radalle. Frini pysähtyi hienosti puomin alastulokontaktille. A-esteellekin pysähtyi, muttei ihan niin kuin olisi tarkoitus :p Tämänkin radan jälkeen oli tosi hyvä fiilis! Videon näet TÄÄLTÄ. Tälle radalle maksien kokoluokkaan oli ilmoittautunut kaksi koirakkoa. Me Frinin kanssa sijoituttiin nollatuloksella ykkösiksi!
Palkintojenjaossa tuomari sanoi, että meillä oli radoilla sujuvan näköistä menoa, jota oli mukava katsoa ^_^Sitten odoteltiin vielä hetken, että päästiin kisaavien radalle. Tämä oli meidän ensimmäinen kerta, kun osallistuttiin radalle, jossa on kepit mukana! Puomin alastulokontaktille unohtui pysähtyä, mutta puomille sitten taas muistettiin stopata. Käännökset vähän venähteli pitkiksi, koska olin valsseissa ihan liian myöhässä. Tulokseksi tältä radalta HYL, koska ne kepit.. :D Mutta ei se hirveän kaukana ollut, etteikö Frini olisi pujotellut keppejä loppuun saakka oikein! Vielä vähän treeniä, niin kyllä ne siitä alkaa sujumaan! Videon löydät TÄÄLTÄ. Kepeistä huolimatta fiilis tämänkin radan jälkeen oli ihan huippu! Kyllä oli niin kivaa päästä taas pitkästä aikaa aksaamaan tuon puikkiksen kanssa. Se on niin ihanaa nähdä, kun koirakin rakastaa tehdä tätä hommaa ♥

Mun superhieno lassityttö ♥
Sannalle kiitokset kuvista, videoinneista sekä etenkin seurasta, kun jaksoit lähteä mukaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti