Ilona

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Rallia

Tänään mentiin niin omatoimitreeneissä kuin alkeiskurssillakin tällaista rataa:


Frini teki kivasti hommia. Tavoitteena oli radan aikana palkkailla vähemmän ja palkkasinkin vain pari kertaa. Seuraaminen oli ajoittain tosi kivan näköistä, välillä vähän jäi taakse, mutta paranteli paikan aika hienosti, kun käskytin vain seuraamaan uudestaan. Hyvä fiilis jäi näistä treeneistä vaikka itse kauheassa flunssassa olenkin (taas.. Ehdinhän mä pari viikkoa terveenä ollakin..). Mukavasti Frini jaksoi tehdä töitä vaikkei tällä mun äänellä kauheasti innostettukaan :')

Kokeiltiin lopuksi ottaa myös noutoharjoitus pari kertaa. Heitin kapulan ja annoin "tuo" -käskyn, Frini haki kapulan ja palautti sen mulle. Toisen toiston otin niin, että Frini lähti perusasennosta noutamaan. Ja hyvin lähtikin käskyn saatuaan. Ehkä vähän vauhtia voisi etenkin palautukseen yrittää saada sitten jossain vaiheessa. Istuminen ja kapulan suussa pitäminenkään ei vielä onnistu yhtäaikaisesti, mutta kaikki aikanaan :p Tällä hetkellä on vaan ihan hirveen siistiä, että Frini osaa noutaa! :')

Kurssilaisetkin olivat tänään taas erittäin hyviä! Eipä niitä paljoa tarvi enää ohjeistaa, niin kivasti ovat oppineet ja opetelleet! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti