Ilona

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Vuoden ekat RT-epikset

Ajeltiin Seinäjoelle Hau-Hau Champion -Areenalle LAGU:n järkkäämiin rally-tokoepiksiin. Siitä onkin jo kolme kuukautta, kun viimeksi rallyepiksissä ollaan käyty, joten "hieman" kyllä taas jännitti.. Jopa Hetan kanssa, vaikka sen kanssa en yleensä jännitä..!

Hetan kanssa osallistuttiin mölliluokkaan, jossa tuomarina toimi Susanna Ränssi. Radan aikana sai palkata herkulla (radasta kuva ylhäällä, kuvan laatu tosin ei päätä huimaa :D). Heta teki kehänauhojen ulkopuolella rauhallisesti ja keskittyneesti, mutta kun päästiin radalle, niin neiti loikki ja pomppi innoissaan ja vähän arpoi mitä siltä halusin :D Enpä oikein keksi tähän muuta syytä kuin mun jännityksen, sillä kun tultiin radalta pois, mua ei tietenkään enää jännittänyt, olin rauhallisempi ja Heta kyllä teki taas loikkimatta hommia. Noh, siitä huolimatta saatiin kasaan 91/100p. Toki mölliluokassa oli löysempi arvostelu ja aika paljon annettiin anteeksi ;p Sijoitusta en tosin osaa äkkiseltään sanoa, osallistujia taisi olla parisenkymmentä mölliluokassa. Videon löydät TÄÄLTÄ.

Arvostelupaperi näyttää tältä:
Kyltti 1: -3 UUSI
Kyltti 2: -1 VINO
Kyltti 6: -1 VINO
Kyltti 8: -1 VINO
Kyltti 10: -1 TAL
Kyltti 11: -1 VINO
Kokonaisvaikutelma: -1 pomppiminen
Pisteitä siis yhteensä 91/100, aika 1.50.76, sij. ?/?

Tuomarin kommentti:
"Pomppiminen 
-1 kok. vaik. Iloista ja hauskaa katseltavaa :)"


Frinin kanssa sitten jännitti edelleen. Osallistuttiin sen kanssa ALO-luokkaan, joka suoritettiin virallisia kisasääntöjä mukaillen. Toisinsanoen; radalla ei siis saanut palkkailla herkuilla vaan piti yrittää suoritua radasta kuten virallisissa kisoissa ;) Vähän siis jännitti, kun ei olla pitkiin aikoihin näin pitkää palkatonta rataa menty.. Yllä kuva radasta. Tuomarina toimi Heidi Slögs.
Otin Frinin häkistä ja neiti oli sillä päällä, että haukahteli innoissaan. Ja vähän myös selvästi yritti komentaa mua rauhoittumaan ;D
Radalla mua jännitti ja Frini haukahteli siellä täällä, mutta pääasia, että se kuitenkin teki! :) Vasta videolta huomasin, että heti ensimmäisellä kyltillä autoin Frinin maahan oikein räikeillä avuilla.. Enkä ymmärrä miksi, koska ei se oikeasti tarvitse tuollaisia apuja, kun osaa kyllä mennä maahan ihan käskystäkin nykyään.. En taida luottaa koiraan täysin ja pelaan varman päälle.. Tästä pitää itse opetella pois; taas saa itselleen sanoa, että luo-ta sii-hen koi-raan! Perusasennot olivat enemmän ja vähemmän vinoja, niihin pitää kiinnittää jatkossa huomiota. Pisteitä saatiin kasaan 91/100p! Videon löydät TÄÄLTÄ.

Arvostelupaperi näyttää tältä:
Kyltti 1: -1 VINO
Kyltti 3: -1 TAL
Kyltti 8: -1 TVÄ, -1 KONTR, -3 UUSI
Kyltti 13: -1 VINO
Kokonaisvaikutelma: -1 HAU
Pisteitä siis yhteensä 91/100, aika 1.17.85, sij. ?/?


Tuomarin kommentti:
"Hienoa yhteistyötä. Vas. kään. lisää harjoitusta :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti