Ilona

tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulu tuli ja meni..

Näin rennosti Heta otti joulun vastaan.. :D

Kuusen koristeita piti ohimennen nuuhkaista - "mikäs se täällä tuoksuu..?"

"Ai se hyvä tuoksu tulikin tästä lahjakasasta..!"

"Hmm.. Mitäs täältä paketista löytyy?" - Paketit avattiin yhdessä........

........... ja erikseen ;)

Awankin paketti räjähti:

Tällaisissa tunnelmissa meillä meni jouluaatto. Saunottiin, syötiin ja käytiin hautausmaalla viemässä kynttilöitä ja sen jälkeen vaihdettiin lahjat. Seitsemän jälkeen lähdettiin vielä käymään äidin luona ja sielläkin oli lahjojen vaihtamista ohjelmassa. Pelailtiin myös lautapelejä ja niiden parissa vierähtikin yhtäkkiä muutama tunti. Omista lahjoista täytyy mainita sen verran, että mitään en toivonut, mutta siltikin ihan mukavan määrän sain kivoja lahjoja;
20€ lahjakortti Mustiin & Mirriin
Isseeltä ja kummeilta rahaa
Mummalta rahaa, villasukat, lapaset ja kaulahuivi
Kelohonka -verhot (vaaleanvihreät)
Ihanan pehmoinen & lämpöinen aamutakki
Korvikset & kaulakoru tassukuvioinnilla
Pesuainesetti + tuoksukynttilä
Kiitos ♥
Ja ettei kukaan luule, että lahjat olisivat se pääasia joulussa, niin ei todellakaan ole. Se yhdessäolo on mielestäni tärkeintä, lahjat on vain pieni bonus siinä sivussa ja tuovat hivenen jännitystä päivään, jos noin voi sanoa :)
Alle viikko uudenvuodenjuhlintaan, mitäköhän silloin keksisi tehdä. Awa ei viime vuonna ainakaan raketeista välittänyt, toivottavasti ei nytkään. Ja Hetankin pitäisi osata ottaa ihan iisisti. Ukkosta ei kesällä ainakaan hätkähtänyt ja toivotaan että vuodenvaihdekin sujuu stressaamatta. Itse vain rauhallisena ja normaalisti niin eiköhän me selvitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti