Ilona

torstai 20. joulukuuta 2012

Joululoma ♥

Tänään oli koulua pari tuntia ja luokkalaisia oli paikalla neljä mun lisäksi. Osa asuu kauempana ja ymmärrän hyvin, että ei parin tunnin takia viitsi lähteä ajelemaan montaa kymmentä kilometriä. Siivoiltiin pieneläinten häkit + terrat ja ruokittiin elukat. Tämän jälkeen sitten itse puurolle, omnom ♥ Ja sitten alkaskin ansaittu joululoma ♥ Kouluun takaisin 7.1.2013! (:
Nyt pitäisi vähän yrittää tässä kämpillä siivoilla (pyyhkiä pölyjä, imuroida, tiskata) ja pakkailla huomista varten. Huomenna lähdetään koirien kanssa kotiinkotiin joulunviettoon.
Ittellä ei kyllä hirveesti oo joulufiilistä jostain syystä, parit lahjatkin on vielä kaupassa! Ei tule kiire, ei ^^' Mut kaippa sitä jotain keksii ostaa, jos huomenna vähän lähtee kauppoihin kiertelemään. Tosin muutama muukin saattaa olla huomenna liikenteessä..

Joku aika sitten ostin koirille kuvassa näkyvät jouluiset luulajitelmat, ja tänään vois varmaan toisen availla ja antaa koirille pureskeltavaksi sieltä muutaman.. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Arpaonni suosi teitä Netan blogin arvonnassa :) http://nettastage.blogspot.fi/2012/12/kahdeskymmenes-luukku.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mikä ylläri! Eipä yleensä tuu mittää voitettua :P jee

      Poista