Ilona

torstai 27. joulukuuta 2012

Vuosi 2012 päättyy

2011 vuoden lopulla tein suunnitelmia tälle vuodelle ja nyt vähän katsotaan toteutuiko mikään niistä ja jos toteutui, niin miten! :)
Awan mielipide koko touhuun? :')  ||  26.8.2012
  • Jatketaan pienimuotoisen tokon treenausta (myös häiriössä)
    - Juu, kyllä me silloin tällöin tokoiltiin. Enemmänkin olisi toki voinut. Mutta edistyttiin me jonkin verran ja Awa malttaa toisinaan keskittyä häiriössäkin ihan hyvin. Jatketaan treeniä :)
  • Kesällä voitais alottaa hieman agilityä
    - Noh, eipä aloitettu. Ei juurikaan treenailtu mitään agilityyn liittyvää. Elokuussa käytiin koulun agilitykentällä vähän tutustumassa, mutta ei sen kummempaa. EHKÄ ensi kesänä sitten...
  • Sterilointi (alku- tai loppuvuodesta)
    - Sterilointi tapahtui alkuvuodesta; 20.3. ja toipuminenkin sujui oikein hyvin, ilman ongelmia :)
  • Lonkka- ja kyynärkuvaukset (alku- tai loppuvuodesta)
    - Päätin siirtää lonkka- ja kyynärkuvaukset vuoden 2013 puolelle.
  • Lenkillä käyttäytyminen paremmaksi..
    - Miten sen nyt ottaa, on siinä pientä kehitystä tapahtunut. Varmasti olisi enemmänkin kehitystä, jos itse vain osaisin olla määrätietoisempi. Toisinaan lenkit sujuu hyvin, ilman että tarvitsee itse menettää hermojaan. Ja kyllä, mun pitäisi käydä kummankin kanssa erikseen lenkillä, että saisin keskityttyä vain toiseen kokonaan, mutta kun laiskottaa niin tulee otettua kumpikin samanaikaisesti mukaan lenkille... Jospa mä nyt ryhdistäytyisin tämän asian suhteen, kun tänne tämän kirjoitin...! >:)
  • Luoksetulo varmemmaksi!
    - Irti en tohdi pitää vieläkään. Luoksetulot onnistuu yleensä hieman varmemmin, kun koirat tietää, että taskussani on jotain herkkua. Paitsi silloin ei herkutkaan auta, jos esim. kissa, jänis tai toinen koira on näköpiirissä.... Liinassahan tätä siis treenaillaan.. Huoh. Näiden sisältämät rodutkin on vähän sellaisia itsenäisempiä (ainakin Awan), ei niin laumasidonnaisia (onkohan tuo oikea sana).. Mutta itsepähän olen koirani valinnut ;) Ja en siis missään nimessä sano, että luoksetulo olisi ihan mahdotonta opettaa 'metsästysroduille'.
  • Opeteltava olemaan rentona ja rauhassa toisten koirien seurassa!
    - Alkuun saatetaan vielä haukkua, mutta kun päästään esim. mätsäripaikalla tapahtumien keskipisteeseen; hiljennytään ja tarkkaillaan. Täpinässä toisinaan ovat, mutta loppua kohden rauhoittuvat aika hyvin. Vähän vielä pitää harjoitella, että alusta saakka osattais olla rennommin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti