Ilona

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Varastettu haaste

18.11.2012
"Varastin" Paimenlauman blogista tämmöisen gallup-muotoisen haasteen ja nyt sen siis julkaisen teillekin luettavaksi! :)

1. Miksi valitsit juuri koiran lemmikiksesi?
- "No kun muillakin on", kaverien kautta tykästyin koiriin. Nuorempana halusin koiran ja vuodenpäivät kannoin isoja kasoja kaikenmaailman koirakirjoja kirjastosta kotiin, ja selailin ja luin niitä päivät pitkät ja näytin vanhemmille kuvia jne.. Lopulta vanhemmatkin suostuivat ajatukseen koirasta ja niin meille sitten saapui Piiku. Koirista on seuraa ja ne ovat lemmikkeinä monipuolisia eivätkä vain möllötä yhdessä paikkaa..

2. Haluaisitko muuttaa lemmikkisi väriä/kuviointia?
- En, noi on just hyviä tuolleen (:

3. Mikäli treenaatte jotain lajia yms. mikä on heikoin osa-alueenne/liikkeenne?
- Noo, me nyt ei mitenkää hikihatussa mitään sen suurempia treenailla, mutta jos nyt tokon tähän vetäsis mietintään.. Heikoin osa-alue.. Hmm. Kaikki :D No ei, kyl jotkut menee paremmin, esim. paikallaolo sujuu suhtkoht hyvin, tosin istualtaan. Paikkamakuun voisin siis sanoa heikohkoksi osa-alueeksi, koska Awa tuppaa yleensä nousta istumaan.. Seuraamistakin pitäis saada kehitettyä niin, että koira pysyis oikealla kohtaa ja kontakti ei putoilis..

4. Jos voisit ottaa aivan minkä eläimen haluat ilman mitään rajoituksia, minkälaisen asukin ottaisit?
- Delfiinin tietenkin ;D .. Mut jos nyt miettii näitä ihan "normaaleja" lemmikkejä, niin... Lisää koiria (pk collie, lk collie, suomenlapinkoira, bordercollie, australianpaimenkoira... Ja tosiaan nythän siis kysymys oli, että ilman mitään rajoituksia) sekä kanin/kaneja (hermeliini, kääpiöjänis, kääpiöluppa, leijonanharjas..) ... :)

5. Haluaisitko harrastaa lemmikkisi kanssa jotain lajia, joka ei syystä tai toisesta onnistu?
8.8.2012
- Hmm, en keksi mitään sellaista lajia, mitä haluaisin, mutta ei voitaisi harrastaa.. Agility kiinnostais, mutta en keksi syytä mikseikö oikeasti sitä voitaisi kokeilla. Tai no, hallintaan koira(t) pitäisi saada paremmin ennen kuin voisi kuvitellakaan päästävänsä irti. Ehkä siinä se syy, miksei vielä(kään) olla tehty lajin eteen paljon mitään.. Jos nyt vain eka keskittyis tuohon toko-puoleen.. :]

6. Minkälaisia blogeja/blogipostauksia luet mieluiten?
- Sellaisia, jotka on ulkoasultaan selkeitä ja helppolukuisia. Asia- ja mielipidetekstit ovat myös mielenkiintoista luettavaa :)

7. Onko lemmikilläsi jotain erityistä tapaa, joka saa sinut aina hymyilemään?
- Awa öriseemölisee joskus ihan kummallisen hassusti leikkiessään. Heta käyttää leikkiinkutsussa semmoista pientä "ulvahtavaa" haukahdusta, jos sen kutsuun ei heti vastata. Pitäisi joskus saada se videolle, sitä on vaikea selittää :D Heta myös ulvoo kuullessaan esim. ambulanssin/paloauton sireenin äänen (tiedä sitten mistä johtuu..?)..

8. Minkälaista lemmikkiä et ikinä ottaisi?
- Hämähäkit, käärmeet, liskot...

9. Jos sinulle tarjottaisiin jonkun lajin luovutusikäistä pentua/poikasta, joka lopetettaisiin muuten viikon sisällä, olisitko valmis antamaan pienelle kodin?
- En olisi.. En ottaisi minkäänlaista eläintä juuri nyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti