Ilona

tiistai 4. joulukuuta 2012

Lelut

Awalla ja Hetalla on suhtkoht paljon leluja vaikkakin osa niistä on ihan räjähtämispisteessä jostain kumman syystä. Seuraavaksi pienet esittelyt neitokaisten leluista.



Aktivointipallo. Eiköhän sen leluksi voi laskea. Silloin tällöin tungen sen täyteen nappuloita ja tytöt saavat sitä sitten aikansa kuluksi pyöritellä menemään. Awalle tuo pallo on jo turhankin helppo ja se tyhjääkin sen todella nopeasti, Hetalla menee kauemman. Tänään ostin Hetallekin oman, pinkin ;)







Aktivointikuutio (Buster Food Cube). Harvemmin käytössä, koska koirat eivät kauheasti siitä välitä. Täytys varmaan kokeilla täyttää jollain extrasuperhyvällä, jos sitten vaikka kiinnostuisivat enemmän.








Frisbee on Awan suosikki! Se menee ihan sekaisin kun otan lelun esiin. Se tietää, että pääsee esim. takapihan aitaukseen juoksemaan ja nappailemaan frisbeetä! Ilmasta se ei sitä tosin osaa (vielä ainakaan) napata, mutta eipä se haittaa ;) Joskus käydään kyllä ihan koirapuistossakin nakkelemassa. Toki vain jos puistossa ei ole muita :)







Iso tennispallo. Koirat tykkäävät pyöritellä tuota mielellään ja välillä niitä selkeesti ottaa päähän, kun pallo on sen verran iso, että siitä ei suullaan saa kunnon otetta! :D








Tennisleluja, joista pallo on mahtavin! Kumpikin koiruus tykkää juosta pallon perässä. Awa tuo pallon yleensä takaisinkin. Heta taas saattaa juosta pallo suussaan kohti, mutta sitten pari metriä ennemmin tiputtaa sen suustaan ja vaihtaa kurssia "en mä tulekaan sun luo!" :D







Vetolelut. Awa tykkää myös näistä. Vetoleikit on sen mielestä huippuja! Se voisi jatkaa leikkiä loputtomiin ellei sitä itse jossain kohti keskeyttäisi sanoin "nyt loppu". Hyvin Awa tietää mitä tuo tarkoittaa ja lopettaa itsekin lelun kanssa riehumisen siihen.






Miksiköhän tätä lelua pitäisi sanoa..? Tästä lelusta ei kumpikaan kauheasti välitä. Pentuna Awa kyllä sitä pureskeli hampaidenvaihdon aikoihin, mutta sen jälkeen on kapistus jäänyt vähän unholaan.





Raato. Rakastavat yhdessä repiä tätä lelua, on sentään vielä jotenkuten ehjä vaikkakin vinkuosio on jo mennyttä. Tällainen samanlainen pupuraatokin meillä on, tai oli. Tai on se vieläkin, mutta ei sitä kyllä enää pupuksi tunnista! Se on vain jonkinlainen vaaleanpunainen riepu :D






Karvamato :D Keskiseltä ostin tuon joskus kesällä ja hyvin on kestänyt kovaakin käsittelyä!
Paksummissa kohdissa olevat vinkuosat on ihan mukavalla vinkumisella varustettuja, ei niin kovaäänisiä kuin joissain vinkuleluissa :)









Luunmuotoinen vesilelu, jossa vinku sisällä. Tämän perässä Awa juoksee veteen noutamaan leluaan. Pari samanlaista vesilelua on jo jäänyt sille tielleen; toinen Kyrönjoelle ja toinen Kyrkösjärvelle.. :']









Aktivointipeli, jonka ostin tänään. Vähän sitä tuossa jo kokeiltiin. Ensin Hetan kanssa, sitten Awan. Heta haisteli ja töni tassuillaan "miten nää namit täältä muka saa?" ja Awa ois välillä tahtonu jyrsiä koko härvelin! :') Kyllä Awa muutaman kerran pyöräytti "kiekkoa" kuonollaan ja tassuillaan onnistuneesti. Jee. Heta käytti "kiekon" liikuttamiseen enemmän kuonoaan. Opetellaan pelailemaan pikkuhiljaa, ja toivotaan vähän, ettei tyttöset opi ratkaisemaan tuota liian nopeasti ;D





Narupallo. Tätä ajattelin alkaa käyttämään Awan palkkana silloin kun treenaillaan esim. tokoa. Täytys Awa laittaa pienelle dieetille muutenkin, joten olis parempi vaihtoehto toi lelu palkkana kuin ainaiset herkut. Sikäli mikäli Awa tuosta vain alkaa palkkautumaan (ja itse opin palkkaamaan sillä..)..

2 kommenttia:

  1. Meillä Nanolla on kanssa toi haisunäätäraato, ihan huippu ravistelulelu, mutta kunto on kyllä K18 materiaalia nykyään =D Pitkään noi ei ainakaan sakemmannilla kestä, mutta toisaalta 3€ hintaisena sen voi ostaa vaikka kuukausittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu noi "raadot" ei onneksi oo kalliita. Meillä tuo haisunäätä on kestänyt ihmeen kauan; siitä vielä näkee mikä se on! Vinku vaan tosiaan puuttuu siitä, järsitty reikä häntään ja sitä kautta on nappastu vinkuosa pois :D Taisin tuon haisunäädän ostaakin viime vuoden Messarista! Samanlainen vaaleanpunainen 'pupuraato' ei sitten kestänytkään - ensin siltä vietiin korvat, sitten häntä ja tassut.. lopulta sillä ei ollut enää päätäkään ja nyt on vain 'selkäosa' jäljellä, mutta koirat tykkää sitä ravistella ja pureskella.. Pitää varmaan ostaa uus raato tän vuoden Messarista x)

      Poista