Ilona

perjantai 14. joulukuuta 2012

Karhutestiin helmikuussa

Karijoella järjestetään 9.-10.2.2013 karhu- ja susitestit koirille ja tänään soittelin ja kyselin olisiko testissä vielä tilaa. Sunnuntaille (10.2.) mahtui, joten sinne siis ilmoittauduin Awan kanssa. Ja tosiaan sai itse valita meneekö testauttamaan koiransa karhulla vai sudella ja minä valitsin karhun. Hintaa testillä on 60€.
Ihan omasta mielenkiinnosta mennään, jännä nähdä miten Awa käyttäytyy kun se kohtaa karhun. Karhuhan on siis täytetty, jossa on ihan aitoa karhun hajuakin.
Nyt kun mietin, niin luulisin Awan ainakin haukkuvan niskavillat pystyssä. Mutta voihan se yllättääkin joko pötkimällä pakoon taikka käymällä karhuun kiinni. Tositilanteessa tuo kiinni käyminen vain olisi melkoisen huono juttu koiran kannalta - ei se karhulle pärjäisi. Toivottavasti tositilannetta ei kuitenkaan koskaan tule.
Testi auttaa oppimaan lisää oman koiran luonteesta. Testi myös soveltuu kaiken rotuisille koirille, myös siis seropit ovat tervetulleita, mikä on musta ihan älyttömän kiva juttu! :) Pari kaveriakin on koirineen tulossa testiin, joten eiköhän meidänkin suoritus videoida ja valokuvata ;)


  Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti