Ilona

lauantai 22. joulukuuta 2012

Koristeita

Tällä hetkellä vietetään rauhallista iltaa täällä kotosalla isäni luona. Ajattelin kuitenkin kirjoitella aikani kuluksi hieman Kauhajoen kämpästä, että miten se on näin joulun aikaan koristeltuna ;) Varmasti joidenkin mielestä on ihan turhaa koristella, jos ei aio jouluaan asunnossa viettää ja lähtee muualle, mutta itse tykkään edes muutaman koristeen laittaa esille. Ostin tosiaan koirille kaksi kappaletta jouluisia puruluulajitelmia ja en niitä heti tyttösille antanut vaan ne löysivät paikkansa joulukoristeina; toinen seinälle ja toinen hyllylle, kas näin:














Samaisella hyllyllä missä on tähdenmuotoinen puruluulajitelma, on myös "normaalin"väriset jouluvalot. Niistä ei kuvaa valitettavasti ole, mutta ne on hyllyllä hianot vaikka itse sanonkin ;) Keittiön ikkunassa on punertavat jouluvalot - vähän huitaistuna vaan ikkunaan, mutta parempi sekin kuin ei mitään ;)

Löytyyhän tuolta kämpältä myös joulukuusi, josta jo aiemmassa postauksessa kirjoittelinkin. Kuusesta löytyy kuva tuosta kyseisestä postauksesta :)


Eilen leivottiin siskon kanssa pullia, tuovinvehnäsiä tarkemmin sanoakseni. Maistuis varmaan sullekin:


Tänään ollaan siskon kanssa käyty Seinäjoella ostelemassa viime hetken joululahjaostokset ja nyt pitäisi jokaiselle lahjat olla kenelle sellaisen ajattelinkin hankkivani. Ai miten niin jäi viime tippaan?
Huomenna vielä joulukuusen koristelu ja sitten saakin luvan rauhoittua ja rentoutua.

2 kommenttia:

  1. Noi pullat sai kyllä veden kielelle.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mhuahaha. Täytyy mainita, että itse en ole syönyt ainuttakaan niistä. Mulla on missio: Ei pullaa tänä vuonna. Tähän saakka oon onnistunut niin hyvin, jotta en aio tästä missiosta lipsua. Vasta vuoden 2013 puolella annan itselleni luvan taas syödä pullaa! :'D

      Poista