Ilona

maanantai 3. joulukuuta 2012

Pakkanen paukkuu!

30.11.2012

Hyi jesus! Ei oo piäni ihminen tottunu tämmöösehen kelihin vielä ollenkaa! Eikä koiratkaan.. Pihalla ei paljoa tarkene olla; koirilla jäätyy tassut ja remminpitelijällä naama sekä näpit vaikka miten pukis ja hanskoja kädessä pitäisikin. Pakkasta tällä hetkellä -16,7astetta ja tuntuu kiristyvän koko ajan.
Positiivinen asia tässä päivässä on kuitenkin se, että mun kämppään oli käyty vaihtamassa toimivat sähköpatterit sillä aikaa kun olin koulussa. Aamulla herätessä olikin sisälämpötila kalseat +17,5astetta, joten on oikein mukavaa saada noi keittiön ja olkkarin patterit käyttöön. Aaaa, lämpöö! ♥

Huomenna ois tiedossa aamunavetta ja se tarkoittaa sitä, että herätyskello pärähtää soimaan puoli viiden paikkeilla. Puoli kuudelta pitäisi olla jo navetassa. Aamuherätykset vain ei oo koskaan oikein olleet mun juttu. Josko nyt sais kuitenki nukuttua yönsä paremmin kuin viimeksi aamunavettaan mennessä. Silloin tuli heräiltyä vähän väliä - vissiin pientä stressiä, että herääkö sitä aijjoos :'D Navetan jälkeen on parisen tuntia luppoaikaa, jonka jälkeen opiskellaan vielä pari tuntia eläinten lajinmukaista käyttäytymistä.
Torstaina olis mätsärit täällä Kauhajoella erään tallin maneesissa, mutta voipi olla, että mennään vain turisteilemaan ellei nyt sitten ihan järkyttävää (pakkas-)keliä sinä päivänä ole.. Ei osallistuta, koska en halua maksaa kahdeksaa euroa siitä, että mun koira menee kehässä maata nuuskien ja kiskoen hajujen perässä. Tiedän, että se menisi juuri noin x) Maneesi kun on, niin hevoset on sinne ihan varmasti päästelleet kasoja, eikä se haju maasta lähde niin, ettei koira sitä haistais.. :')
Perjantaina mahdollisesti tavataan pikkuista briardipentua ja omistajaansa, ja sunnuntaina varhain aamusta lähden kohti Helsinkiä ja Voittaja 2012 -koiranäyttelyä kera kaverin ja hänen mittelinsä! :) I'm looking forward to it!

4 kommenttia:

  1. Oon jo jonki aikaa lueskellu sun blogia ja en tiiä mistä johtuu mut nyt vasta tajusin että sähän opiskelet kauhajoella ja just sillä alalla minne aattelin pistää paperit keväällä :D Mut joo nätit koirat sulla on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :') Juuu siellähän/täällähän minä opiskelen. Ja sinne vain papereita meneen ehdottomasti, mukava koulu, tykkään! Kiitos :)

      Poista
  2. Navettavuorot <3 Se fiilis aamusin ku on hommat tehtynä, ah! Sunnuntaita odotellessa, alkaa jo vähän jännittämään kuinka meidän käy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiva fiilis ku hommat on tehtynä :) Nyt sit viel joku vähä vajaa tunti ni pääsee syömään, kauhee nälkä! :D Joo ja sunnuntaina lähetää sit aijjoos! :D

      Poista