Ilona

lauantai 29. joulukuuta 2012

Shoppailua

Torstaina (27.10.) käväistiin Seinäjoella shoppailemassa. Ensin suunnattiin Intersportiin, josta olisin halunnut yhden untuvatakin käydä ostamassa, koska se oli aikamoisessa alennuksessa (normaali hinta 279€, nyt alennuksessa 99,90€). Vaan eipä siellä mun tuurilla enää ollut muuta kuin pieniä kokoja. Ja kauppa oli ollut noin puoli tuntia auki.. Olis vissiin pitäny olla oven takana odottamassa, että liike aukeaa, niin ehkä sitten olisin takin saanut :'D Noh, täytyy jatkaa kunnollisen toppatakin etsintää, vaikka pian sen ostaminen on jo myöhäistä >:)

Seuraavaksi suunnattiin Mustiin&Mirriin shoppailemaan koirille heijastinliivejä, jotka on olleet jo hirvittävän pitkään ostoslistalla. Ihan pimeinä ei lenkeillä kuitenkaan olla kuljettu, onhan noiden valjaissa sekä remmeissä heijastimet ja itselläni heijastinliivi. Kyllä meidät siis lenkeillä pitäisi autoilijan huomata. Kaikesta huolimatta heijastinliivit koirille halusin - koskaan ei voi pimeällä näkyä liikaa!
Liikkeessä päädyin kuitenkin heijastinliivien sijaan heijastinhuiveihin. Oli selvää, että Awalle valitsen pinkin huivin. Sopiihan se valjaidenkin väriin ja Awan väri nyt vain on aina ollut pinkki. Hetalle olisin tahtonut oranssin huivin, mutta sitä väriä ei ollut oikean kokoisena. S-kokoisen olisi tarvinnut ja sitä isompaa vain oli tarjolla, joten valitsin sitten sillekin pinkin. Ja tarttuihan sieltä liikkeestä mukaan vähän muutakin;
- Monitoimitalutin. Josko enää ei tarvitsis lenkeillä takuta kahden parimetrisen remmin kanssa..
- Maxim korvan puhdistaja -tököttiä.
Menipä kyllä mukavasti rahaa taas noihin elukoihin, hetkeen ei varmaan tarvi ostaa mitään..? Eikun, itseasiassa KennelRehulle kyllä pitäisi pian tehdä tilausta.. Hmmmm, noh. Mieluummin mä rahani koiriin laitan kuin johonkin ihan turhanpäiväiseen (esim. alkoholi, tupakka....) (;


Käyttäytyminen Mustissa&Mirrissä oli koirilla melkoisen hyvää. Tepastelipa sinne pikkuinen koiranpentukin omistajineen. Heta haukkui häntä heiluen ja olisi tahtonut tervehtimään, mutta ei. Eipä päässyt. Awa yllätti; se pari kertaa päästi ihan pienen haukahduksen, mutta sitten hiljeni ja istui rauhassa paikoillaan ja välillä jopa tapitti mua suoraan silmiin! Wau. Oiiii kyllä, herkut oli onneksi mukana ja palkkaa neiti sai, kun noin hienosti käyttäytyi! Oon ihan sanaton kun vielä mietinkin tuota tilannetta! ^____^ Miksei se aina käyttäydy tuolleen....?
Häpihäpi. Ainakin taas hetkellisesti ;D

Ps. Meidän arkitottiskurssi alkaa viikon päästä! Apuva! Jännittää jo nyt pikkuisen.....! :]



2 kommenttia:

  1. Aina katon, että noi huivit on jotain alushousuja ja tulee sellanen "Mitäää vitsiä..!??" -kysymys.. :D Kivoja ostoksia teit, koiratkin varmasti tykkäävät. :)

    VastaaPoista