Ilona

maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuu

Niin se vain saapui, joulukuu.
Tämän kuukauden ajan pyrin julkaisemaan ainakin jouluun saakka joka päivä jotakin; treenipostauksia, muistelmia, tulevaisuudensuunnitelmia, gallupeja tms. Vähän siis kuin joulukalenteri, mutta ei sinnepäinkään. En ota tästä itselleni stressiä "mitä mä keksin kirjoittaa!?!?", vaan kirjoittelen, jos jaksan/ehdin. Eli periaatteessa siis blogin postaustahti saattaa pysyä lähestulkoon samana kuin aiemminkin tai sitten se vähän tihenee tämän kuun aikana, ei voi tietää :]

Tänään saatiin kylään Sanna & Jäynä ja tarkoituksena oli, että vähän rally-tokoiltaisiin tuossa pihalla, mutta sitten tultiinkin toisiin aatoksiin - kumpikin oltiin jo valmiiksi ihan jäässä eikä ajatus kohmeisiin sormiin napsivista koirista houkutellut. Päätettiin sitten ottaa vain rennosti, höpötellä niitä näitä ja katsoa elokuva.
Neljän aikaan vein Sannan & Jäynän bussille ja kotiin päästyäni innostuin kuitenkin levittämään tuonne matonpesupaikan parkkialueelle rally-tokokylttejä. Kovin kauaa ei pystynyt treenailemaan, koska oli jo kamalan pimeä ja omat näpitkin meinasivat jäätyä koiraa palkatessa. Ja sekös vasta "mukavalta" tuntui, kun koiran hampaat osuivat kohmeisiin sormiin.. Not. 
Vaan eipä siinä, ihan hyvät ralleilupätkät saatiin aikaiseksi kuitenkin. Puolituntia tehokasta treeniä.
Rakensin ensin pienen ratapätkän, jota sitten harjoiteltiin. Alkuun pienissä pätkissä ja lopuksi kokonaan. Meidän rata näytti tältä:


12 tehtäväkylttiä, joista 6 pysäyttävää.
Seuraamiset joka välissä ihan ok, ainoastaan oikealle kääntyessä jäi vähän jälkeen. Saksalainen käännös meni kivasti. Istui hyvin paikoillaan, kun kiersin koiran. Eteentulot jäi vähän kauas/vinoon, niitä pitää treenata vielä enemmän. Kuudennella tehtäväkyltillä oikealta sivulle perusasentoon siirtyminen vaatii myös harjoitusta. Mukava pieni treenipätkä oli. Tämä rata oli kiva, joten voisin tätä harkita perjantain kurssikerralla tekeväni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti