Ilona

tiistai 9. joulukuuta 2014

Terveiset Sinne Taivaaseen ♥





Awa-rakas, tänään olisi ikää tullut vasta neljä vuotta täyteen. Ikävä on järkyttävä. Väistämättä tulee välillä ajateltua, että miten jonkin asian olisi Awan kanssa tehnyt ja miten Awa olisi käyttäytynyt, olisiko se jo osannut jonkin (rally)toko-liikkeen jne. Sattuu kauheasti ajatella ja miettiä, mitä kaikkea meiltä jäi yhdessä kokematta ja tekemättä. 
Matka jäi liian lyhyeksi, mutta se oli sitäkin antoisampi ja opettavaisempi.

Niillä tiedoilla ja taidoilla, mitä Awa mulle opetti, osaan jatkossa suhtautua elämään paremmin. Ainakin musta on tullut kärsivällisempi ja pyrin käyttämään hyväkseni jokaisen hetken, enkä luota liikaa tulevaisuuteen. Carpe Diem.

2 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä Awalle missä ikinä onkaan. ♥

    Muistan niin hyvin kun petsiessä huomasin että sulle oli tullu ihana koiranpentu, Vickyhän tuli mulle vaan vähän aikaa myöhemmin. Kävin aina ihailemassa kuvia ja seuraamassa kasvua. Oli kyllä kiva vaihdella pentukuulumisia puolin ja toisin. :) Siitäkin jo noin kauan aikaa.. Joskus tuntuu että pitää tuota karvakuonoa "itsestäänselvyytenä", mutta pitäis kyllä muistaa ettei se sitä ole, koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan.

    Jaksamisiä, vaikka ikävä varmaan onkin kova! ♥

    VastaaPoista