Ilona

perjantai 29. elokuuta 2014

Menkkapylly liitää

Käytiin tänään kentällä omatoimisesti treenaamassa agilityä kera Sannan ja Jäynän. Olin ajatellut ottaa Frinin kanssa mm. puomia, keinua sekä muutamia helppoja ratapätkiä. Lisäksi halusin harjoitella valsseja, joten niitäkin otettiin muutama toisto.


Ensin otettiin ratapätkää (hyppy-mutkaputki-hyppy-hyppy-putki ja sama rata toisinpäin + hyppy), joka meni ekan toiston yhden hyppyesteen ohijuoksun jälkeen hyvin. Videon alussa tästä ratapätkästä videokuvaa - suora putki jää kuvan ulkopuolelle. Alkuun piti vähän keskustella tuosta lähtöluvan odottamisesta.. :p Palkaksi nakkasin tällä kertaa lelun, targettia ei käytetty.
Seuraavana mentiin puomille - muuten meni hyvin, mutta alastulokontaktien kanssa takuttiin. Joo, se kyllä osui niille, mutta kun sen pitäisi pysähtyä 2on2off -asentoon! :P















Sitten keinulle (ei kuvia, ei videokuvaa), jossa Sanna auttoi; varmisti toiselta puolelta, ettei koira hyppää alas ja minä olin toisella puolella. Samalla Sanna hidasti keinun liikettä. Kolme toistoa otettiin ja jokainen niistä meni tosi hyvin; Frini meni reippaasti keinulle, sen liikkeestä välittämättä.
Lopuksi ratapätkää, jossa esteet O-kirjaimen muodossa; hyppy-hyppy-mutkaputki-hyppy-hyppy-mutkaputki.. Kahdella hyppyesteellä rimat 45cm:n korkeudella ja kahdella 50cm:n korkeudella. Tästäkään ei ole videota, mikä harmittaa - meni se sen verran hienosti! Kivasti haki esteille, kaikki toimi - jee! :)
Jossain vaiheessa tosiaan treenasin myös niitä valsseja muutaman toiston verran. Se on hankalaa - tai ehkä vain ajattelen liikaa askelia.. Valssin ajoitus tökki, mutta tuli niitä jotenkuten onnistuneita toistojakin muutama.


Treenien päätyttyä kannettiin putket takaisin varastoon ja otettiin vielä koirista seisotus- & pärstäkuvat. Ajattelin aluksi, että ei Frinistä nyt tarvitse ottaa, mut onneksi otettiin; tuli aikasta hyvät kuvat! Frini jopa seisoi ryhdikkäästi! :) Lisäksi otettiin Frinistä ja Jäynästä kaverikuva, mikä oli tosi helppoa, koska Jäynä ei ollut kiinnostunut Frinistä yhtään ("siinä" mielessä x)). Se ei vielä oikein käsittänyt, että mitä tuo tuollainen tuoksu (haju..) tarkoittaa, mutta hyvä vaan :')


Niin ja olen aivan unohtanut mainita, että Seiska-lehden Hurtein Hauva 2014 -kisassa Frini sijoittui kymmenenneksi, mikä on jo melkoisen hieno saavutus. Kiitoksia kaikille äänestäneille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti