Ilona

tiistai 5. elokuuta 2014

SUKK Agility Cup 2014 ~ 2. osakilpailu


Käväistiin Jurvassa supermölleilemässä SUKK Agility Cupin 2. osakilpailussa, tuomarina toimi Päivi Haapalainen. Supermölliluokassa hyppykorkeuden sai valita 20/30/40cm ja valitsin 30cm. En tiedä kokeilisko ens kerralla (syyskuussa) sitten jo ihan 40cm:siä, sen näkee sitten.

Esteitä radalla oli yksitoista ja ohjauspuolenvaihtoja yksi. Esteet 1-4 meni hyvin, mutta sitten jo olinkin vähän myöhässä ja Frini meni 5. hypyn ohi. Sain kuitenkin sen pysähtymään ja suorittamaan esteen oikein. Putkessa ei ollut sinällään väliä kummastako putkensuusta menee - yritin ohjata kauempana olevaan putkensuuhun, mutta Frini meni kuitenkin juuri siitä lähemmästä. Noh, eihän tästä virhettä tullut, mutta ei se silti mennyt niinkuin suunnittelin :P Sitten lähdettiinkin jo takaisin päin; 7 ja 8 meni ihan hyvin, vaikka pienen mutkan Frini ehtikin tehdä niiden esteiden välissä. Putken (8) jälkeen olinkin jo myöhässä taas ja Frini kääntyi putken jälkeen mua kohti. Olisi varmaan pitänyt kokeilla käskyttää "menemene", niin ehkä se olisi jatkanut suoraan ^^' Loppupätkä radasta sitten menikin mukavasti.
Tänään siis supermölliradalta 10vp, ajalla 25:56s. Wilmalle kiitokset videoinnista! :)


2 kommenttia:

  1. Teijän agiliitelyä on kauheen kiva seurata kun tuntuu et me ollaan aika samassa vaiheessa agin kanssa kuin te :) hienosti meni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ^_^ Jäin vähä turhaan odottelemaan koiraa, ku ois vaa pitäny tuossa suoralla juosta ja lujaa, että ois pysyny koiran edellä :D No, ehkä ens kerralla sitten... :P

      Poista