Ilona

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Awan lääkekaappi

Karvaiset_kuonot blogin postauksen innoittamana minäkin vilkaisin Awan lääkekaappiin ja sainpahan vain todeta, että sen sisältö on aivan säälittävän pieni..! Tällä hetkellä siellä on Axilur 500mg matolääkettä ja Kyypakkaus (jota ei nykyään suositella koiralle käärmeenpureman hoitona annettavan, mutta ihmisiä varten se on hyvä kuitenkin olla olemassa..).

Kyypakkaus & Axilur
Kaapista löytyy myös ruisku mahdollisia nestemäisiä lääkkeitä varten. Sidetarpeet on sitten meidän ihmisten omassa lääkekaapissa.

Ruisku & osa sidetarpeista
Eilisen sterkkauksen jälkeen lääkekaappia ilmestyi täydentämään Clamovet 200mg/50mg antibiootit sekä Dolagis 50mg kipulääkkeet.

Antibiootit ja kipulääkkeet
Lääkekaapin sisältöä olisi tarkoitus täydentää mm. puhdistusaineella (silmille, korville, haavoille..), Tummelilla, kuumemittarilla, punkkipihdeillä ja pienellä ensiapupakkauksella, mikä olisi sitten helppo ottaa mukaan kun lähtee koiran kanssa jonnekin kauemmas.
Ehkä Aptuksen_Tehobaktia 
(maitohappobakteereita) voisi myös hankkia ripulin varalle.

2 kommenttia:

  1. Tehobakt on kyllä hyvä olla olemassa, ite laitan sitä tai biobakia aina ruokaan jos on jotakin mitä nuo ei ole syönyt piiitkään aikaan, esim kun syksyisin saavat vaikka jänistä tms. Toinen mitä mulla on aina, on Canikur on kans tosi tehokas. :)

    Lääkehiili kannattaa myös laittaa ostoslistalle, ei oo kallista ja voi olla todella hyödyksi joskus :)

    Puhistusaineeks kannattaa ottaa betadinea, vaikka moni apteekki suositteleeki joitaki muita. Ainaki itelle on suositeltu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! Tämän tekstin kirjotettuani mietinki et mitäköhän muuta ois hyvä hankkia. Pitääki heti kirjottaa noi listalle ettei unohda. Ja vartavasten pitäs lähteä apteekkiin noita hakemaan niin tulis sitte ostettuakin joskus.. >:)

      Poista