Ilona

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Irkkua ja Runoa tapaamassa

Lähdettiin Awan kanssa autolla liikenteeseen vähän ennen kello yhtä. Haettiin äiti kyytiin ja vietiin se Seinäjoen juna-asemalle. Siitä jatkettiin Awan kans matkaa Katajalaaksoon, josta mentiin lenkille yhdessä W:n & T:n kanssa ja heillä mukana oli Irina-beussi ja Runo-seropi. Harmi kun ei tullut otettua kuvia vaikka kamera ois kyllä ollu taskussa, mut eipä sitä aina muista.
Ennenkuin päästiin liikkeelle, oli sellanenki räksytys- ja ärinäshow Awalla käynnissä, että ei hyvää päivää.... Sainpahan taas karjaista oikein kunnolla, kun ei neiti muuten ottanu kieltoja kuuleviin korviinsa.. -.-'
Vihdoin teini-Awa rauhottui ja lähdettiin liikkeelle. Oikeastaan koko lenkin Awa käveli ihan hienosti, toki välillä sai kiellellä, ettei yltyis kiskomaan.. Koiriakin tuli taas vastaan mukavasti ja Awa kommentoi niille näin: "Wuhwuh, hauhauuuhau!" .. Yks koira tosin ohitettiin hienosti; A ei haukkunu eikä edes yrittäny kiskoa koiran suuntaan, tosin se varmaan huomas sen vasta kun se koira oli jo oikeastaan mennyt ohi, koska käveltiin vähän Irkun ja Wilman takana piilossa. Mut ihan hyvä noinkin, se kuitenkin sen koiran huomasi, muttei haukkunu tms.. Olispa kaikki ohitukset tuollasia x)


Reippaan tunnin lenkin kierrettyämme laitoin Awan autoon ja samassa kun itsekin istuin autoon, muistin, että mun piti käydä Mustista&Mirristä hakemassa Awalle vähän sapuskaa, joten ajoin auton sitten Anttilan parkkipaikalle ja otin Awan mukaan ja käveltiin siitä M&M:n. Matkaa siitä nyt ei ole kuin parisensataa(?) metriä, mut eipähän tarvinnu pikaisen käynnin takia hakea mitää parkkilippulappusia etulasille.
Awa oli niin hianosti siellä! Ostin pari Maukas kasvissose -pötköä ja yhden Maukas broilerinsiipi (jauhettu) -pötkön. Maksaessani ostoksia Awa oli taas kovin malttamaton "*vinkuvinku* MäHaluunMennäJo".. Mut sai se myyjältä sit palan kuivattua naudanmahaa ja kotona se syötiin heti hyvällä ruokahalulla ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti