Ilona

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: 19. Täällä minä asun

Kuvahaasteen tämänpäiväinen aihe on siis "Täällä minä asun", joten napsin eilen sitä varten muutamat kuvat tästä huushollista (älkää välittäkö mahdollisesta sotkusta, ei oo lattiat tainnu nähärä imuria hetkeen ^^').
Olen syntymästäni saakka asunut samassa osoitteessa. Vanhempien helmoissa siis vielä(kin), mutta ehkä tässä 1-2 vuoden sisällä voisi sitä omaakin kämppää alata etsiskelemään.
Tämä omakotitalo missä nyt siis asun on väriltään vaaleansininen. Alunperin väri oli kellertävä. Piha on mukavan kokoinen ja nurmikenttääkin riittää. Tonttia tässä on noin 1600m². Kauppa, apteekki, pankkiautomaatti, huoltoasema ja parturi ovat noin 1-2km:n matkan päässä, eli ei ollenkaan kaukana. Täältä löytyy myös baari; ei mikään räkälä, kuten joku voisi saada kuvan, kun kyse on pienehkön kylän baarista.

Mutta sitten niihin kuviin, aloitetaanpa eteisestä:

Eteinen (ja avaruuskoiramme vastassa tietysti :))
Näkymä ulkoa sisään tultaessa on tällainen. Ja kyllä, koira kuuluu myös siihen näkymään oikeastaan 100%:sen varmasti, sikäli mikäli se sattuu kotona olemaan, kun meille saapuu ;)

"Awan huone"
Eteiseen tultaessa heti vasemmalla on huone, jota kutsutaan "Awan huoneeksi", koska siellä on pääasiassa Awan tarvikkeita; lelut, ruokakipot (jotka tosin kuvanottohetkellä olivat keittiössä), pannat, hihnat, shampoot yms.. Kuvassa näkyvä sininen löhötuoli ei tosiaan yleensä tuossa ikkunan edessä ole, vaan sen "takana" olevassa nurkassa. Hain seinälle on taiteillut mamma :)

Takkeja ois vaikka muille jakaa :D
Eteisestä vasemmalle katsoessa on näkymä tällainen. Pieni käytävä ja naulakko täynnä takkeja. Suurinta osaa takeista ei taideta edes enää tähän aikaan vuodesta käyttää ja niitä saisikin laittaa kaappiin kesän ajaksi.. Mut taitavat roikkua tuossa vielä syksylläkin, eikä niitä sitten ole järkeä sinne kaappiin enää laittaakaan.. :')
Kun tämä käytävä kävellään päähän, oikealta puolelta löytyy tämä huone:

Ei, en ole lähdössä matkalle.
Laukut vain väliaikaisesti estävät koiran hyppäämisen sängylle ^^'
Kyseessä on siis meikäläisen huone. Aikaisemmin tämä huone oli pikkusiskoni käytössä ja hän on valinnut seinän väriksi ihastuttavan possunpunaisen sävyn.. :D Huoneessa ei ole mitään tiettyä tyyliä enkä oo siihen jaksanu panostaakaan.. Panostan sitten siihen oman asunnon sisustukseen vähän enemmän ^^'

Keittiö
Keittiömme näyttää tältä. Kovin vihreäsävyinenhän se on :) Tykkään muuten, mutta laskutilaa voisi olla vähän enemmän, varsinkin hellan luona. Lattialla, pakastimen edessä, on poikkeuksellisesti koiran ruoka- ja vesikippo. Otan kalurin pois Awalta siksi aikaa kun se syö, ja yleensä samaan aikaan juon tai syön itsekin, joten kun kipot ovat keittiössä, pystyn paremmin vahtimaan, että neiti antaa tikkien mahassaan olla rauhassa.

Olkkari
Tältä näyttääpi olohuoneemme. Tosin tällä hetkellä rahit ja jakkarat on "hienosti" sohvilla esteinä, ettei koira niille hypi (tai kai se jo vähän saisi hyppelehtiä, mutta pelataan nyt varman päälle..), mutta kuvauksen ajaksi ajattelin ottaa ne alas '^^ Olkkarin seinien väristä tykkään.

Tältä siis näyttää meikäläisen kotikolo.

Lopuksi vielä haasteen aiheet:
Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus

Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"

Päivä 7: Kuva, jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikki kuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema "valo"
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva

Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet

Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Erilaiset
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema "kaksi"
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti