Ilona

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Perjantaina hölläillään

Jepulis, niin tehdään! Ainakin meidän osalta tää päivä on täyttä hölläilyä. Ite oon ottanu vaan rennosti töiden jälkeen - pari kertaa käyty Awan kanssa pihalla käveleskelemässä.
Aiotaan tästä pian siskoni Miian kanssa singota itsemme Seinäjoelle elokuvateatteriin; "Nälkäpeli" ois tarkotus mennä katsomaan. Muutamat ihmiset, jotka sen on nähneet, ovat kehuneet ihan hyväksi, joten pakkohan se on käydä katsastamassa. Awa hölläilee sen aikaa kotona.
Ai muuten, pari ihmistä on kyselly, et minkä kokoinen leikkaushaava Awalla masussa on, joten tässä nyt sitten siitä kuva:



Leikkaushaava on siis noin 15cm pitkä. Mielestäni se on todella siististi tikattu.
Maanantaina eläinlääkärille poistamaan nuo tikit ja tarkastuttamaan, että se on parantunut kunnolla. Awa ei aristele haavaa, mutta kovasti sitä kutittais. Raasu on raapinu vähän masuaan verille, kun on niin lujasti kutittanut. Oon sitä vähän yrittäny aika ajoin rapsutella ja silitellä tuosta haavan ympäriltä, ettei se itse enempää rikkoisi tuota ihoa tuosta. Haavaan ei sentään yllä rapsuttamaan onneksi vaikka notkea flikka onkin!

2 kommenttia:

  1. On kyllä nätti sauma massussa neidillä. :D meidän neitokaisilla, etenkään Vanulla ei tosissaan ollu se haava kauheen hyvin ommeltu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joops, nuo tikit on kyllä siististi laitettu (:
      Niin joo, muistelinki, et joskus sanoitki niistä Vanun tikeistä tosiaan, et ei ollu oikeen hienosti.. O.o

      Poista