Ilona

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste: 4. Harrastus

Jahas, harrastuksista kuvia..
Maanantaisin käyn jumpassa ja siellä kyllä tulee hiki! Vaikka sinne meno joskus vähän tympiikin ja kovasti meinais laiskottaa, mut sitten kun vain ottaa itteensä niskasta kiinni ja menee, niin sen jälkeen on aina tosi hyvä fiilis! :)

Kuva kopioitu Googlesta!
Lenkillä tulee käytyä koiran kanssa vähintään kerran päivässä, riippuu paljon millainen päivä on tiedossa. Lenkki kestää yleensä noin 1-1½h, ja muutaman kerran oon nyt innostunut tekemään 2-2½h mittaisen lenkin. Näin keväisin ja kesäisin innostus lenkkeilyyn kasvaa ja sinne lähtö ei oo niin vaikeaa kuin talvisin. Talvisin (varsinkin kammottavilla pakkasilla) tuntuu välillä se lenkillelähtö olevan niin hiton vaikeaa, mut kyllä sitä sitten yleensä vain saa ittensä lähtemään liikkeelle. Pakkohan se on.
Voisin myös laskea harrastukseksi koirat noin niinku yleensäkin, koska olen niistä todella kiinnostunut. Jos en koiran kanssa touhua juuri, niin sitten joko juttelen niistä jonkun kanssa tai surffailen netissä ja lueskelen kaikkia koirajuttuja :)

Kuva kopioitu Googlesta!

Kuva kopioitu Googlesta!


Kotona Zumbailen silloin tällöin, pitäis kyllä aloittaa säännöllinen Zumbaaminen, niin ehkä siitä ois jotain hyötyäkin ;D

Kuva kopioitu Googlesta!
Tykkään katsoa myös elokuvia; kaikki genretkin on ihan jees: toiminta, jännitys, kauhu, komedia, draama, scifi jne.. Lempielokuviani ovat mm. Titanic ja Pearl Harbor <3
Pidän myös valokuvaamisesta, ja haluaisin kyllä oppia paremmaksi kuvaajaksi, mutta pitäis vain saada aikaiseksi paneutua kameran saloihin enempi etc... Ei sitä muuten opi :D

Kuva kopioitu Googlesta!

Kuva kopioitu Googlesta!


















Elikkä tämmösiä harrastuksia minulta löytyypi.. Ei noi kummosia oo, mut edes jotain.. :D

Lopuksi haasteen aiheet:
Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus

Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"
Päivä 7: Kuva, jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikki kuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema "valo"
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Erilaiset
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema "kaksi"
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

4 kommenttia:

  1. Säkin tykkäät elokuvista, ne on kyllä kivoja! Titanic ja Pearl Harbor on kyllä hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! Tykkään katella kaikkee erilaista, ja nyt täs vähä aikaa sitten tullu tavaksi käydä elokuvateatterissaki kattomas leffoja, jos jotain mielenkiintosta siellä pyörii :) Viimeksi olin kattomas sen Härmän ja seuraavaksi on ihan pakko mennä kattomaan Titanic 3D:nä.. (Jotta saa oikeen vollottaa....) x)

      Poista
  2. Mä meinaan kans käyä kattoo sen Titanicin 3D:nä.. Härmä oli kyllä tosi hyvä, kaksi kertaa kävin kattomas :D Se Tilkanen on aika kuuma!

    Mä tykkään kans monista erilaisista, kauhut ja oikee sellaset sotasotaleffat ei vaan kyllä aina sytytä, niistä tulee joskus nii ahistunut fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohoo, sen silimät <3 :D
      mullaki riippuu palio siitä leffasta, esim Saw:it on ihan kauhian ahristavia.. Silti muka on ollu pakko kattoa, hyi. Kaks viimeistä osaa niistä onki tainnu jäärä kattomatta :D

      Poista