Ilona

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Salsailua

Jo neljäs kerta tälle viikolle, kun otin suunnaksi Seinäjoen, mut mikäs sen mukavempaa ku tavata kavereita koirineen! :) Tällä kertaa tavattiin Joupin Citymarketin parkkipaikalla venäjänvinttikoira Salsa sekä omistajansa Minna. Awa ilmoitti kaikille, että olimme saapuneet. Sain neidin rauhoittumaan jonkin ajan kuluttua ja ihan hienostihan se siinä ihmisiä katselikin, välillä olis tehny mieli tehdä lähempää tuttavuutta joidenkin kanssa, mutta eipä vain nyt saanut lupaa siihen.
Oli tarkoitus, että seuraamme liittyisi vielä Wilma & Irkku sekä Janica & Makia, mutta heitä ei näkynyt. Liekö tullut este tai muisti pettänyt ^^  Odottelimme parkkipaikalla reilut parikytä minuuttia, mut päätettiin sit Minnan kanssa, et lähdetään liikkeelle, kun muita ei näkynyt vaikka miten vilkuilimme ympärillemme.. Ehkä joskus toiste saamme heidätkin mukaan ^_^

Tuollainen kaupunkilenkkeily on mitä mahtavinta treeniä tuolle mun hurjapäälle. Reippaasti se käveli, eikä vierastanut oikeastaan yhtään sitä meteliä, mitä autoista kaupungissa lähti. Ihmisiäkin tuli vastaan mukavasti ja tervehtimään tuo neiti olisi joitakin halunnut. Salsa sen sijaan käveli niin hienosti ihmisistä tms. juurikaan piittaamatta! Hieno poika :)
Noin puolentoistatunnin mittaisen lenkin me heitimme ja Awakin tais sittenkin väsähtää vaikka näytti vielä kun autoon meni, että virtaa olisi ollut. Kuitenkin kun sain auton liikkeelle, neiti paiskasi maate ja oli rennosti koko automatkan vaikka yleensä joko seisoo taikka istuu takapenkillä ja katselee koko ajan ikkunasta pihalle.

Ja mikä parasta, Awa ei rähissyt kertaakaan; ei edes meinannut! ^_^

3 kommenttia:

  1. Mäkin voisin joku kerta osallistua kaupunkikävelylle! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain! :) Mitä enempi koiria ympärillä, sen parempaa treeniä ainaki meille! (:

    VastaaPoista
  3. Hitsi ku ei ollut teirän numeroita ja en tiennyt ettei Wilma tulekkaan, nii ei ollut paljo hyötyä sille ilmotella ettei tullakaan!

    VastaaPoista