Ilona

maanantai 2. syyskuuta 2013

Back To School

Niin se kesä ja loma vain meni äkkiä yhdessä hujauksessa ja nyt sitten palattiin takaisin kuluttamaan koulun penkkejä. Tai mitä kesällä nyt ehti lomaillakaan, kun ensin olin heinäkuun puoleenväliin saakka työssäoppimassa (ensin 5viikkoa eläintarvikeliikkeessä ja sen jälkeen toiset 5viikkoa navetassa) ja sen jälkeen vajaa parin viikon loma (jota en lomaksi edes haluaisi sanoa, koska olin niin pa*kat kelit..). Loppukesän saikin olla keittiöllä hommissa ja muutamia vapaapäiviä välissä. No ei siinä, rahantuloa ei voinut estää :')
Koulussa alkaa tulevana lukuvuonna oikein urakalla uusia kursseja; mm. koiran käyttäytyminen, kissanhoito, hevosenhoito, akvaariokurssi, markkinointi, yritystalous jne.. Työharjoitteluita sekä näyttöjäkin on tulossa, mutta ne selkenee vähän myöhemmin paremmin.

Meillä piti eilen (su 1.9.) olla pentuagilityä, mutta se siirrettiin jatkuvan sateen vuoksi parin viikon päähän. Ihan hyvä vain, eipä itseäni juuri eilen kauheasti olisi houkutellut mennä treenaamaankaan siihen vesisateeseen. Toivotaan, että ensi sunnuntaina on parempi sää!
Huomenna sitten mennään illalla opiskelemaan agilityn alkeita.

Frinikin sanoo kesälle heipat! (kuva otettu 23.6.2013)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti