Ilona

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Seropit mätsäilee

Matkattiin Vaasaan mätsäröimään, tällä kertaa järjestäjänä Pohjanmaan Seropit ry, joten sekarotuisillekin löytyi luonnollisesti oma luokka tästä mätsäristä! Jes!
Lähdin siis kahden koiran voimin matkaan; Awan ja Hetan ilmoitin tietenkin sekarotuisten luokkaan. Frini sai jäädä kotiin keräilemään voimia illan pentuagilityä varten, johon nyt ei sitten loppujen lopuksi ehdittykään, sattuneesta syystä ;) Täytyypi aksailla kotosalla niillä tiedoilla ja taidoilla mitä meillä on.

Hitusen on kyllä ristiriitaiset fiilikset; toisaalta harmittaa, kun ei nyt tosiaan agilityoppeihin ehditty, mutta toisaalta en voisi olla iloisempi, että lähdin mätsäröimään! ;)



X-rotuiset tuomaroi Hanne Laaksonen (Koiratarha Kulkuri). Awan kanssa oltiin kehässä ensin. Awa seisoi ja ravasi hienosti. Liikkeet oli mukavan reippaita. Vähän väisti tuomaria alussa, mutta hienosti antoi kuitenkin käpälöidä ja katsoa hampaat. Meille ojennettiin punainen nauha :)

Heti seuraavassa parissa oltiin Hetan kanssa. Heta esiintyi hetamaisen höpsöllä tavalla; seisotuksessa oli vähän ongelmaa, koska neiti olisi vain tahtonut istua. Pieniä pätkiä sain sen kuitenkin seisomaan ja silloin seisoi ihan mukavasti. Ansaitusti saatiin sininen nauha ja kieltämättä sitä toivoinkin, ihan sen takia, että pääsin kummankin kanssa nauhakehään, koska toista esittäjää koirille ei ollut :D


Sitten pian jo oltiinkin Hetan kanssa x-rodun sinisten nauhakehässä ja sieltä ei sijoituksia herunut, joten tuloksena SIN ei sij.. On se vain huvittava kehässä, mun pieni sirkuskoira :')
Koiran vaihto ja x-rodun punaisten nauhakehään Awan kanssa seisoskelemaan ja juoksemaan. Pönötti ja ravasi PUN1 -sijan arvoisesti! Palkinnoksi pokaali, pari ruusuketta, narupallo, t-paita, herkkuja, pari luuta, sisustustaulu "If you need a friend, buy a dog" -tekstillä ja 15kg Jahti&Vahti Kanariisi -raksuja!




Ensimmäistä kertaa pääsin koirani kanssa BIS-kehään! Aika kiva fiilis! :P
BIS-kehässäkin meillä meni TOSI hyvin ja Awa jaksoi vieläkin keskittyä olennaiseen aivan mielettömän hienosti! Tuomarit seisottivat TOSI KAUAN ja juoksuttivat pari kertaa, mutta lopulta saivat päätöksen tehtyä. Awa oli tänään BIS2! Palkinnoista löytyi kaikenlaisia lahjakortteja; mm. Musti&Mirriin, LadyLinelle ja Vaasan eläinkeskukseen sekä isot pesu- & huuhteluainepönikät, leffalippu ja mitä kaikkea.. Tosi mahtavat palkinnot joka tapauksessa!

Wautsiwau, oon kyllä nyt kieltämättä aikasta ylpee mun tyttösestä! Aivan käsittämättömän mahtavaa ♥ Tottakai olen Hetastakin ylpeä ♥

Loppuun vielä tiivistelmä niille, jotka eivät jaksa lukea pitkää sepustusta:
Awa PUN1 BIS2 (x-rotu)
Heta SIN ei sij. (x-rotu)





Vieressä BIS1 (silkkiterrieri)
BIS1, BIS2, BIS3 ja BIS4

2 kommenttia:

  1. Oooo hyvä awaaaa♥ ja hetukin oli toki hyväihanahöpö itsensä :') Mukavasti palkintoja! :D

    VastaaPoista