Ilona

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Wake me up when september ends..

Eilen tyttöset pääsivät neljän jälkeen päivällä peltoilemaan, kun lähdettiin heti koulusta kotiutuessani Wilman luo. W:n koirista pellolle pääsivät mukaan tällä kertaa Runo ja Patron. Koirat tulivat hyvin juttuun ja kaikilla oli niin mukavaa! ☺
Arvatkaa vain oliko kamera mukana? No oli tietenkin! Kuvilta ette siis voi välttyä! :'D


Tänään otin koko karvaisen laumani mukaan kouluun. Hirvitti jo oikeastaan ajatuskin, mutta pakko mikä pakko; asunnolleni kun tultiin tänään aamupäivästä tekemään vuosihuoltotarkastus, niin eivätpä koirat olleet ainakaan pyörimässä jaloissa. Eikä mun tarvinnut stressata sitä, että esim. Heta olisi nähnyt tilaisuutensa tulleen ja livahtanut ovenraosta vapauteen tms! ;] Ihan nätisti ne koirat tuolla koulun tarhalla olivat. Joskin joku idiootti oli sinne häkkiin heittänyt pari lelua, jotka eivät todellakaan olleet meidän.. Ei siinä, onneksi nuo koirat eivät leluista keskenään tappele! Mikä hemmetin idea jollakin on ollut sinne ne lelut heittää? Miksi? Ai että niillä olisi jotain tekemistä? Voi huhhuh. Mitä jos ne lelut oltaisiinkin heitetty sellaisten koirien häkkiin, jotka eivät leluja toistensa kanssa jaa?


Ps. Eilen oli saapunut sähköpostiin numerolaput yms. lippuset ja lappuset Kokkolan pentunäyttelyä varten. Frini on numerolla 16 (kuusitoista). Ollaan näemmästä 54. koirakko kehässä numero 1. Pitkäkarvaisia collieita oli ilmottu jopa seitsemän kappaletta, mikä on melko paljon, kun ajattelee, että kyseessä on kuitenkin epävirallinen pentunäyttely! Viime vuonna tässä samaisessa näyttelyssä pk collieita oli ollut osallistumassa kolme, joten tämän vuoden ilmoittautumisten määrä on aika iso jos edellisvuoteen vertaa! :)
Jännittää jo! (vaikka kyseessä epävirallinen näyttely onkin, mutta silti.. Se on näyttely... Ei mätsäri :'D)

Tulevana lauantaina mennään mätsäröimään Ilmajoelle Frinin ja Awan kanssa! Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan vielä tämä ja huominen päivä! Joten hopihopi, ilmoittautumaan! ;)



Taidan olla tässä tulossa kipeäksi.. Korvia ja kurkkua kutittaa, eikä mikään kovin terve olo kyllä muutenkaan ole.. Väsyttää koko ajan ihan kamalasti, mitään ei huvittaisi oikein tehdä (voitteko siis herättää mut kun syyskuu on ohi? Eli ihan pian..!)! Siitä huolimatta sain kammettua itteni ylös penkistä ja käytiin tuossa illalla Frinin kanssa harjoittelemassa näyttelyjutskia noin vartin verran. Seisotukset menee hyvin, mutta ravia meidän täytyy treenailla; pitäisi saada neiti katsomaan ravatessa eteenpäin eikä mua. Nyt treenailtiin targetin avulla ja ehkä tuo alkaa pikkuhiljaa hoksaamaan mitä siltä haluan! Kertaakaan ei näykkinyt mun housunlahkeita. Pari kertaa meinasi olla liian kova kiirus palkalle, joten vähän piti himmailla vauhtia, mutta muuten meni kyllä aikasta kivasti.
Myös tokoa otettiin pieni pätkä tuossa jokin aika sitten. Pääasiassa sivulletuloa, odottamista ja luoksetuloa. Ihan mukavasti neiti jo hakeutuu sivulle käsimerkin avulla. Sivulta jäi hyvin odottamaan ja vasta "tänne" -käskyllä tuli luo. En vielä alannut mitään sivulletuloa yhdistämään tuohon luoksariin vaan yritetään saada siihen luoksetuloon ensin vähän vauhtia - ettei sieltä tulla löntystellen ;) Kyllä joskus pitäisi saada videokuvaa tuosta tokoilusta, näkisi muutkin ja voisivat kertoa mitä mun pitää parantaa omassa palkkauksessa ja toiminnassa yms.. ;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti