Ilona

perjantai 27. syyskuuta 2013

Treeniliivi!

Jipii, vihdoin mullakin on sellainen! SW:läisten kanssa tilattiin yhteistuumin treeniliivit HelsiTarelta ja voi että miten paljon mä tuosta tykkäänkin! Tosi kätevä! On taskuja joka lähtöön, D-lenkkejä, heijastimia sun muuta.
Hintaa liiville tuli postikuluineen 90,60€. Melko tyyristä, mutta kerran se vain kirpaisee ;) Toivonmukaan liivi palvelee monen monta vuotta tästä eteenpäin. Ainakin ihan kestävältä tuo kangas tuntuu ja näistä liiveistä (yms.) on tullut kuultua vain pelkkää hyvää.
Liivissä on brodeeraukset selässä sekä etupuolella rinnassa. Edessä on oma nimi (Mira) ja selässä huippukiva Say Wuf -logo! :)



Päivällä käväistiin myös pitkästä aikaa tapaamassa kaveriani Suvia ja hänen koiriaan Rommia sekä Ruuta. Mentiin läheiselle pellolle talsimaan ja koirat tulivat kyllä niin mahtavasti toimeen keskenään, että oli tosi mukavaa ja rentouttavaa vain kävellä eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. wou vähän hieno toi liivi mutta öyfff en ikinä pystyis laittaa noin paljon rahaa mihinkään vaatteeseen :--D mutta toivotaan että se kestää, on kuitenkin noin paljon harrastavalle varmasti tosi hyödyllinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee, tykkään kyllä kans tosi lujaa tuosta liivistä! Vielä kun "oppis käyttämään" sitä oikeen ;D :D Joops, olihan tuo tyyris, mutta niinku sanoon, niin kerran se onneksi vain kirpaasi ^^'

      Poista