Ilona

lauantai 7. syyskuuta 2013

Petsiemiitti

Ajelin tänään illalla Seinäjoelle Petsiemiittiin, joka pidettiin Sahalammen/Huhtalan koirapuistossa. Harmiksemme tosi moni oli estynyt pääsemästä paikalle; joko kyytiongelman vuoksi tms. Saapuessamme puistoon, siellä oli 6kk:n ikäinen suursnautserin pentu Ressu(?), jonka kanssa Frini sai pienet leikit aikaan. Pian paikalle saapui myös lapinporokoira Piki sekä belgianpaimenkoira Riku. Ja vielä hetken myöhemmin saapui myös australianpaimenkoira Elvis. Frini katseli menoa vähän sivummalta ja tyytyi vain välillä kuljeksimaan porukan perässä. Tytsy vain päätti katsella kun huuurjat pojat riehui :D
Friniä tosin alkoi jo vähän unikin painaa, koska oli tullut ulkoa riehumasta vain hetkeä ennen kuin lähdettiin kohti Seinäjokea. Meinasi tuo kello mennä vähän turhan nopeasti, enkä tajunnut hakea neitiä aiemmin sisään lepäämään. Kyllä Frinillä kuitenkin sitä virtaa riitti leikkeihin!
Kun lähdettiin puistosta, käväistiin vielä tekemässä ihan pieni ja kevyt kävely"lenkki" Seinäjoen keskustassa. Kyllä tuo vain niin kivasti kävelee kaupungissa; niin reippaasti ja mihinkään suuntaan vetämättä ♥ *koputan puuta!* :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti