Ilona

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sterkkaus

.. Se on nyt siis takana päin ja itse leikkausoperaatio meni hyvin. Herätettä Awalle ei tietääkseni annettu vaan se sai heräillä omaan tahtiin. Jo eläinlääkärissä neiti otti horjuvia askelia, olisi varmaan itse pystynyt kävellä autollekin, mutta päädyin kuitenkin sen kantamaan. Kotonakin kannoin sen sisälle. Vähän se siinä seisoskeli hölmistyneenä ja ohjasin sen sitte pedilleen (joka tässä tapauksessa oli nyt vain pari pyyhettä lattialla) kun näytti siltä että vielä vähän nukuttais. Niinpä se väsymys sitten otti vallan ja nyt neiti torkkuu tuossa vieressä kaikessa rauhassa.
Clamovet 200mg/50mg antibioottikuurin Awa sai ja sitä annetaan huomisesta alkaen 1 tabletti 2 kertaa vuorokaudessa. Kipulääkkeenä Dolagis 50mg ja sitä tarvittaessa 1 tabletti kerran vuorokaudessa.

Piäni reppana ♥
Hintaa tälle operaatiolle tuli kokonaisuudessaan 270€ ja hintaan sisältyi siis: leikkaus, kipulääkkeet + antibioottikuuri, kauluri sekä parin viikon kuluttua (2.4.2012) oleva tikkienpoisto. Painoa Awalla 14,1kg.
Vähä väsyttäis... ♥

♥ Reipas tyttö

2 kommenttia:

  1. Voi toista, on vähän pihalla! Kiva, että leikkaus meni hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on aina vain vähä jotenki hönttinä tuon kaulurin takia, muuten jo täysin hereillä. Se ei tohdi paljo minnekkää liikkua tuon kaulurin kans ku pari kertaa jo törmänny seinään sen kans, raasu! :')
      Menis nyt nämä pari viikkoa nopsaa, että saadaan tikit pois ja päästään taas lenkkeilemään ja riehumaan kunnolla :)

      Poista